Meidan Butnaru, un israelian nascut intr-o familie romana din Bacau, vrea sa aduca 2.000 de turisti israelieni in Baile Felix in acest an, care vor cheltui 1,8 milioane euro in vacantele lor in Romania.

Turistii vor fi adusi prin compania Meshek Wings Tours Ltd, unul dintre primii 10 touroperatori din Israel, la care Meidan Butnaru este director comercial. Turistii vor veni cu o cursa charter saptamanala pe ruta Tel Aviv-Oradea, prin compania aeriana Blue Air, in vara acestui an.

"In acest an, pentru destinatia Oradea, cei 2.000 de turisti vor genera 1.800.000 de euro, luand in calcul zborurile, hotelurile, serviciile la sol si cheltuielile personale ale turistilor", spune Meidan Butnaru.

Turistii israelieni vor fi cazati in statiunea balneoclimaterica Baile Felix si in municipiul Oradea. Pachetele turistice vor fi dedicate familiilor si adultilor, iar cazarea va avea loc in hoteluri de 4 si 5 stele. Principalele atractii ale israelienilor sunt aqua park-urile, apele termale, centrul istoric restaurat al orasului Oradea, precum si parcul national Muntii Apuseni.

Totodata, Meidan Butnaru va organiza, in 2016, trei zboruri saptamanale pe aeroportul Constanta, pentru Mamaia, in perioada iunie-august, pentru care sunt estimati aproximativ 5.000 de turisti din Israel, inclusiv cei care vin din Bucuresti si aleg sa se cazeze si pe litoral.

Pentru Bucuresti sunt estimati 25.000 de turisti israelieni pentru tot anul, fiind operate tot trei zboruri pe saptamana, dar intr-un interval mai mare de timp. Meidan Butnaru opereaza aceste doua destinatii din Romania pentru al treilea an consecutiv.

Meidan Butnaru s-a nascut intr-o familie de origine romana din Bacau, ulterior stabilita in Israel in anii '60. De mai bine de 12 ani activeaza in domeniul turismului, al aviatiei si in cadrul invatamantului universitar (profesor de turism si aviatie comerciala), avand mai multe pozitii in diferite firme de turism din Israel, unde s-a ocupat de mai multe destinatii importante. In ultimii 5 ani, Meidan Butnaru a adus 30.000 de turisti in Romania. In momentul de fata, Meidan Butnaru este director comercial al firmei Meshek Wings din Israel, unul dintre cei mai mari touroperatori din Israel, care face parte din concernul Tacam - cu activitati de peste 1 miliard de dolari pe an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri