Litoralul romanesc si city break-urile pe Bucuresti se bucura de un mare succes pe piata israeliana, spune Meidan Butnaru, care a adus, din pozitia de director comercial al touroperatorului Meshek Wings, peste 160.000 de turisti israelieni in Romania.

Prima cursa charter Tel Aviv - Constanta, organizata de touroperatorul israelian Meshek Wings, a aterizat luni, 2 iulie, pe Aeroportul International ”Mihail Kogalniceanu. In acest sezon, Meshek Wings opereaza pe litoralul romanesc trei curse charter saptamanal dinspre Tel Aviv, care vor fi derulate pana in luna septembrie.

"La ora actuala, city break-urile pentru Bucuresti, cu zboruri pe relatia Tel Aviv - Bucuresti, se bucura de un mare succes. Ca sa va ofer un singur exemplu, doar o singura firma din Israel a rezervat prin noi 2.850 de locuri", a declarat Meidan Butnaru, directorul comercial al Meshek Wings.

Turistii israelieni care ajung in Romania isi petrec vacantele in statiunile Mamaia, Neptun si Costinesti, dar si pe Valea Prahovei, in Sinaia, Predeal si, mai nou, Bran.

Reprezentantii Meshek Wings considera ca Romania ar trebui sa investeasca mai mult in promovarea externa a tarii. In piata din Israel, de exemplu, promovarea romaneasca pe zona balneo este inexistenta.

Si in tara, pe partea de turism, trebuie rezolvate o multime de probleme. Meshek Wings enumera doar cateva: comunicarea grea dintre autoritati si mediul privat, lipsa unor campanii de promovare a obiectivelor turistice mai putin cunoscute si pericolul cresterii exagerate a tarifelor hotelurilor.

”Speram ca tarifele sa nu se ridice exagerat de mult, sa nu le mai poata inghiti piata. Romania, ca si destinatie pentru touroperatori, nu intampina probleme daca stii sa faci promovarea", a precizat Meidan Butnaru.

Meshek Wings continua traditia de a aduce turisti israelieni in Bucuresti tot timpul anului, oferindu-le si circuite optionale, iar pe Litoral, in perioada iunie-septembrie.

Citeste si: Meidan Butnaru, Meshek Wings: Romania, o destinatie foarte scumpa. Tarifele mari ale hotelurilor pot omori turismul de leisure

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri