Pretul tratamentelor variaza de la cateva sute de euro pentru internare, cu analize si diagnostic, la zeci de mii de euro, in cazul unei interventii chirurgicale complexe cu tratament medical post operator, scrie Mediafax.

Romanii care apeleaza la interventii medicale de orice tip, in cadrul a 33 de clinici din Turcia, beneficiaza de o reducere de 50% a transportului prin Turkish Airlines, in cadrul unui program sustinut de guvernul turc. Returnarea cheltuielilor de transport poate fi realizata prin intermediul agentiei de turism Happy Tour.

"Compania de turism Happy Tour este una dintre cele 10 din intreaga lume acreditate de operatorul turc de transport aerian pentru vanzarea de bilete de avion romanilor interesati de tratamente medicale in Turcia, incepand cu luna martie si pana la finalul anului”, se arata in comunicatul agentiei.

Citeste si:

Programul vizeaza orice tip de tratament medical si interventie chirurgicala, de la tratamente de detoxifiere, operatii estetice la interventii chirurgicale complexe sau recuperare medicala.

Printre cele 33 de clinici incluse in oferta se numara Acibadem International Hospital, Medical Park Antalya Hastanesi, Amerikan Hastanesi, Kent Hospital si Izmir Universitesi Medikalpark Hastanesi.

Sursa foto: Pressmaster/Shutterstock.com