Din cele sapte tronsoane planificate cu un total de 900 de apartamente de tip studio (condo), au fost inaugurate deja 3 tronsoane, cu 540 de camere. Dintre acestea, o parte au fost contractate in regim de proprietate periodica, iar 250-300 de camere vor fi inchiriate in regim hotelier incepand cu sezonul 2016.

Un sejur variaza intre 360 de lei/camera/noapte la 670 de lei/camera/noapte, incluzand cazarea intr-o camera de tip condo pentru doi adulti si doi copii, cu mic dejun si acces la facilitatile resortului. La cerere se pot adauga servicii de pensiune completa pentru 90 de lei de persoana. Serviciile hoteliere vor fi de 3 stele.

Blaxy Premium Resort&Hotel

Citeste si:

Suprafata totala a complexului este de 72.000 mp si cuprinde pe langa cele 7 tronsoane proiectate si piscine exterioare pentru adulti si copii, restaurante, baruri, cluburi, zona dedicata pentru copii si un teatru de vara de tip amfiteatru. Complexul beneficiaza si de o plaja privata de aproximativ 10.000 de mp.

Cele 7 tronsoane ale Blaxy Premium Resort&Hotel vor fi finalizate in urmatorii 3 ani in urma unei investitii de 100 mil. euro.

Sursa foto: Blaxy.ro