Daca in anii anteriori Black Friday-ul in turism echivala, la nivel de oferte, cu Early Booking, reducerile fiind de 30 – 40%, Vola.ro isi propune ca anul acesta sa organizeze un Black Friday in adevaratul sens al cuvantului si pentru ofertele turistice. Astfel, agentia va pune la vanzare peste 600 de bilete de avion si vacante cu reduceri de pana la 90%.

Compania estimeaza ca vanzarile aferente zilei de Black Friday vor echivala vanzarile pentru o luna intreaga.

”Anul acesta ne propunem ca Black Friday-ul aferent vacantelor sa concureze serios ofertele la electronice si electrocasnice. Avem bilete de avion spre cele mai importante destinatii europene reduse cu pana la 90% dar si vacante si sejururi la preturi speciale.” a declarat Daniel Truica, Managing Partner Vola.ro.

Cele mai mari reduceri vor fi la biletele de avion spre mai multe destinatii europene, care vor fi comunicate in ziua reducerilor.

Vola este una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, alaturi de TUI TravelCenter/Eurolines, Perfect Tour, Christian Tour, Happy Tour. Pe piata online, principalii jucatori sunt Paravion, Tripsta si eSky. In 2015, Vola Romania a avut o cifra de afaceri de aproximativ 42,47 milioane de euro, inregistrand o crestere de 54% fata de 2014, iar la nivel de grup, cifra de afaceri a fost de 63,25 milioane de euro.

Citeste si:
Cat au cumparat ungurii si bulgarii din Romania de Black Friday
Cat au cumparat ungurii si...

Sursa foto: Fly_dragonfly/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Ce destinatii au preferat romanii pentru inceputul de an
Setari Cookie-uri