Zboruri Tarom catre New York si Beijing. Director companie: "Se lucreaza la acestea"

Tarom are in plan sa reconecteze vestul Romaniei de Chisinau, dar si de Constanta, iar pe plan extern sunt perspective pentru lansarea zborurilor catre New York si Beijing.

"Pe plan intern dorim sa reconectam vestul tarii de Chisinau, dorim sa reconectam si Constanta de vestul tarii pentru ca oamenii sa aiba posibilitatea de a ajunge la mare in conditii normale", a spus directorul general al Tarom, Wolff Werner - Wilhelm, potrivit Agerpres.

Intrebat daca sunt sanse sa se deschida rute catre New York si Beijing, asa cum s-a afirmat in ultimul timp si cum este mentionat in programul de guvernare, Wolff Werner - Wilhelm a raspuns: "Se lucreaza la acestea". "Este in perspectiva", a adaugat el.

Revenind la subiectul deschiderii de noi rute, Wolff Werner - Wilhelm a declarat ca zborurile pe care compania le are in vedere sunt Constanta - Timisoara, poate chiar Constanta - Oradea si Iasi - Cluj.

Vrem sa legam Constanta de vestul tarii, deci Constanta - Timisoara poate chiar si Oradea, pentru ca incepe si sezonul estival. De asemenea, Chisinaul vrem sa il legam de Timisoara si exista un plan pe care l-am rediscutat si astazi cu directoarea comerciala. Iasi - Cluj va fi urmatoarea varianta, pentru ca dupa ce primim aeronavele (noi - n. r.) vrem sa luam iarasi in calcul aceasta varianta. (Lansarea acestui zbor - n. r.) va fi anul acesta, dar probabil in sezonul de iarna

Citeste si:
Ministrul Transporturilor promite că TAROM va fi salvată de la...
Ministrul Transporturilor...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Directorul general al Tarom, Wolff Werner - Wilhelm

Potrivit noului Program de guvernare 2018 - 2020, publicat la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an, reinnoirea de urgenta a flotei Tarom prin achizitionarea in leasing a unui numar de 27 de aeronave moderne si deschiderea de noi rute zonale sau unele de lung curier inspre America sau Asia se afla printre masurile menite a repune compania in elita "ambasadorilor Romaniei".

Citeste si: Tarom a lansat cursa Iasi - Timisoara. Cat costa biletele?

Citeste si:
TAROM pregateste deschiderea rutelor catre China si SUA
TAROM pregateste deschiderea...
Sursa foto: Agerpers / Simion Mechno

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri