Compania nationala de transporturi aeriene romane Tarom lanseaza prima aplicatie mobila din istoria companiei, incepand din 27 septembrie, disponibila gratuit pe platforma Google Play.

“Achizitia de bilete on-line reprezinta o tendinta in crestere in piata. Noi, prin Tarom app raspundem unor nevoi de simplitate si eficienta. Vrem ca toti pasagerii nostri sa stie ca in aplicatia Tarom ii asteapta promotii, oferte speciale si multe alte beneficii. 2018 va fi retinut ca anul retehnologizarii in Tarom”, a declarat Werner Wolff, CEO Tarom.

Aplicatia Tarom a fost dezvoltata impreuna cu Amadeus, pentru a le oferi pasagerilor acces rapid la destinatii, istoricul calatoriilor si posibilitatea de a tine legatura directa cu compania, pentru oferte speciale, promotii, etc.

Operatiunile de booking, ticketing si check-in pot fi efectuate, rapid, din aplicatie. In scurt timp, utilizatorii vor avea acces la module noi in aplicatie, precum My Account. Lansarea aplicatiei pe platforma Apple IOS va avea loc in decursul lunii octombrie a.c.

In 2017, cifra de afaceri a operatorului national de transport aerian a fost de peste un miliard de lei. Tarom a inregistrat venituri de 1,16 miliarde de lei si cheltuieli in valoare de 1,33 miliarde de lei, rezultand o pierdere de aproximativ 172,3 milioane de lei, potrivit informatiilor financiare publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954 si a crescut in acelasi timp cu aviatia romaneasca. TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri