Zeci de touroperatori, din tara si din strainatate, isi prezinta ofertele la Targul de Turism al Romaniei, care se desfasoara in perioada 15 - 18 noiembrie la Romexpo. Agentia online de turism Fly Go participa la Targ si ofera vizitatorilor vacante la preturi avantajoase care pot fi platite in rate.

Clientii pot alege unde sa-si petreaca vacanta din peste 8.600 de destinatii disponibile pe Fly-Go.ro, fara constrangerea achitarii sumei in avans pentru sejurul achizitionat, acestia avand la dispozitie o perioada de un an de zile pentru plata vacantei, in 12 rate fixe lunare, cu dobanda 0%.

"Este un bun moment pentru cumpararea vacantelor de anul viitor. Ne-am gandit sa venim in intampinarea dorintelor clientilor si sa le dam posibilitatea de a accesa destinatii noi, poate chiar mai scumpe, dar pe care sa le poata plati mult mai usor, in rate, cu dobanda zero. Am observat inca de la inceputul anului ca tot mai multi romani aleg sa isi petreaca vacantele in destinatii din orase mai mici, in zone mai putin accesibile sau cunoscute, cum sunt cele din Croatia (Dubrovnik), Malta, Italia (Alghero, Sicilia), Franta (Corsica) sau Turcia (Bodrum)”, a declarat Stefano Iervolino, fondator si CEO Fly Go.

Sumele pe care le aloca romanii pentru vacantele in strainatate sunt in crestere, si variaza intre 1.500 de euro si 2.000 de euro.

A crescut interesul romanilor si pentru locatiile care pot fi accesate tot timpul anului, precum Sardinia, insula din Mediterana care are o temperatura placuta chiar si in lunile mai friguroase de pe continent. "Sardinia este o destinatie nou intrata in preferintele turistilor romani. Pentru anul viitor ne asteptam sa fie una dintre cele mai accesate destinatii de vacanta", a mai precizat Stefano Iervolino.

Citeste si: Reduceri de pana la 50% la mii de vacante, la Targul de Turism al Romaniei

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri