Grupul eSky se extinde pe un nou continent si lanseaza noi destinatii

Agentia de turism online eSky isi continua expansiunea globala, imbarcandu-se pe una dintre cele mai atractive piete din Africa: Africa de Sud. Serviciile companiei vor fi disponibile in aproape 50 de tari si regiuni de pe 5 continente.

Piata sud-africana este extrem de atractiva, spun expertii eSky, fiind cea de-a doua cea mai mare economie din Africa, cu aproape 50 de milioane de locuitori si o medie de 800.000 de locuri disponibile in zboruri locale si internationale in fiecare luna. Aici turismul este una dintre cele mai importante industrii, iar utilizatorii au un mare apetit pentru aplicatiie mobile. 75% dintre utilizatori prefera dispozitive mobile atunci cand cauta si isi rezerva aranjamentele de calatorie, potrivit Euromonitor.

"Exploram in mod constant noi provocari. Aducem 15 ani de experienta in industrie pe o piata care a inceput sa se dezvolte accelerat pe parcursul ultimului deceniu. Suntem increzatori in faptul ca portofoliul nostru extins de zboruri si optiuni de cazare, combinate in pachete dinamice, precum si produsul nostru multiline vor permite utilizatorilor sud-africani sa descopere destinatii noi, mai accesibile si mai convenabile", a declarat Marius Turbatu, HUB Manager eSky Romania si director de expansiune la eSky Group.

Expansiunea globala ramane unul dintre cele mai importante obiective strategice ale companiei, impreuna cu dezvoltarea de solutii si produse de tehnologie. In acest an, Grupul eSky si-a lansat serviciile in Argentina, Mexic, Chile, Austria, Germania, Elvetia, Belgia si Olanda.

In acest an, eSky sarbatoreste a 15-a aniversare. Evenimentul va fi marcat de o serie de surprize pentru consumatori, inclusiv reduceri, o editie speciala de calatorie si o competitie foto internationala, cu un premiu de 3.500 de euro, constand intr-un voucher de calatorie.

Citeste si:
Anul 2019 a adus cresteri de 30% la rezervarile biletelor de avion
Anul 2019 a adus cresteri de...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

eSky Romania, parte a grupului eSky, cu sediul central in Polonia, este activa pe piata locala din 2009. In 2018 a inregistrat un venit in valoare de 5,8 milioane de euro, la o valoare totala tranzactionata de 37 milioane de euro.

eSky ofera servicii complete de travel: bilete de avion, hoteluri, zbor + hotel (pachete dinamice), inchirieri masini si asigurari de calatorie. In 2018, eSky a fost declarata cea mai profitabila agentie online de turism din Romania, pozitionandu-se astfel ca un partener de incredere pentru clientii sai pe piata romaneasca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri