Agenția de Turism Online eSky a fost aleasă ca furnizor de conținut de călătorie pentru smartphone-urile Huawei din toată Europa. Cele două branduri lansează campania paneuropeană „Asistentul tău personal de călătorii”, ce are ca scop promovarea serviciilor eSky în Huawei Assistant. În cadrul campaniei, utilizatorii Huawei care își activează cardul eSky la AI Tips vor primi o reducere de 15 euro pentru orice zbor.

Prima cooperare între cele două companii a fost introducerea aplicației eSky în Galeria de Aplicații Huawei (Huawei AppGallery). Cea de-a doua este integrarea între aplicația eSky și aplicația AI Huawei Assistant Tips. Grație acestei integrări, utilizatorii Huawei pot căuta cu ușurință cele mai atractive conexiuni de zbor, verificând conexiunile a peste 950 de companii aeriene din motorul de căutare al eSky și pot cumpăra bilete prin cardurile SmartCare.

Următorul pas este de a permite utilizatorilor Huawei să rezerve hoteluri și închirieri de mașini din întreaga lume, călătoriile devenind astfel mai ușor de organizat și mai confortabile. Aplicația eSky va oferi utilizatorilor de smartphone-uri Huawei conținut în 29 de limbi diferite.

eSky și Huawei în campania „Asistentul tău personal de călătorii”

eSky și Huawei, în campania comună „Asistentul tău personal de călătorii” încurajează utilizatorii de smartphone ai mărcii să călătorească folosind Huawei Assistant și AI Tips.

Retail jobs

Pentru utilizatorii Huawei ce activează cardul eSky, companiile au pregătit o reducere de 15 euro pentru orice zbor cumpărat prin aplicația eSky. Campania se desfășoară în 26 de țări europene.

Fondată în 1987, Huawei este unul dintre furnizorii globali principali ai infrastructurii tehnologiei informațiilor și comunicațiilor (TIC) și ai dispozitivelor inteligente. Cu peste 194.000 de angajați și lucrând în peste 170 de țări și regiuni, Huawei deservește peste trei miliarde de oameni din întreaga lume.

Cu o cifră de afaceri pe 2019 în valoare de 7,4 milioane de euro, la o valoare totală tranzacționată de 45,5 milioane de euro, eSky este una dintre agențiile online de turism de top din România. Activă pe piața locală încă din 2009, aceasta este parte a grupului eSky, cu sediul central în Polonia. Grupul are 50 de piețe deschise în acest moment, atât în America de Sud, în America de Nord, cât și în Europa, Asia, Australia și Africa. eSky oferă servicii complete de travel: bilete de avion, hoteluri, Zbor + Hotel (pachete dinamice), închirieri mașini și asigurări de călătorie. eSky se numără printre puținele agenții online de turism cu aplicație de mobil proprie.

Citeste si:
Huawei lansează noul laptop MateBook 14s, la prețul recomandat de...
Huawei lansează noul laptop...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri