Apex Alliance Hotel Management a deschis, sambata, primul hotel din Romania amplasat chiar in incinta Aeroportului International Henri Coanda. Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 218 camere si se adreseaza, in special, segmentului business, personalului companiilor aeriene ce opereaza pe Aeroportul Henri Coanda, fiind totodata o solutie pentru pasagerii cu zboruri anulate sau intarziate.

Cu o investitie de 19 milioane de euro, investitorul lituanian Apex Alliance Hotel Management continua, in parteneriat cu firma de consultanta Optim Project Management, seria unitatilor hoteliere deschise in Romania, prin Hilton Garden Inn Bucharest Airport. Hotelul se afla la 150 de metri de terminalul Plecari al Aeroportului International Henri Coanda.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport apartine segmentului "focussed hotels" al lantului Hilton si are o capacitate de cazare de 218 camere, din categoria Superior, Standard, precum si camere destinate persoanelor cu dizabilitati. In plus, hotelul dispune si de 5 sali de conferinta.

"Ne adresam si avem deja solicitari din partea companiilor care desfasoara activitati de business in Bucuresti si in orasele din apropiere – Ploiesti, Constanta, Galati, Braila, Pitesti, dar si celor care au nevoie de un spatiu accesibil, functional, cu o legatura directa cu aeroportul, astfel incat activitatea de business sa aiba cat mai putin de suferit de pe urma factorilor externi, cum ar fi traficul spre si dinspre centrul Bucurestiului", a declarat Anca Madalina Cristea, General Manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport.

Durata medie a sederii in cadrul hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport este estimata la o noapte de cazare, iar gradul de ocupare la 65-70%, cu mentiunea ca specificul hotelului este de a primi solicitari de rezervari same day, gradul de ocupare fiind influentat in mod direct de dinamica zborurilor de pe Aeroportul International Henri Coanda. Preturile pornesc de la un tarif de 69 de euro/camera, urmand ca acestea sa se inscrie in linia pietei.

Citeste si:
Ministrul Transporturilor, revoltat de mizeria din aeroportul Otopeni
Ministrul Transporturilor,...

"Ritmul rezervarilor si strategia tarifara pot varia considerabil de la o zi la alta, acestea fiind influentate de dinamica pietei, evenimente precum festivalurile internationale, congresele, competitiile sportive. Exista deja numeroase solicitari pentru anul 2020, care se inscriu in linia calendarului de evenimente de amploare internationala", a mai precizat Anca Madalina Cristea.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport inaugureaza odata cu deschiderea hotelului si restaurantul Wright Flyer, care are o capacitate de 126 de locuri.

Proiectantul general al hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport este biroul de arhitectura full-service Cumulus, care a lucrat alaturi de Appex Alliance la construirea altor 3 hoteluri, ce vor fi date in folosinta in urmatoarea perioada: Courtyard by Marriott 4 stele, Moxy 3 stele by Marriott si Autograph 5 stele by Marriott.

Citeste si:
Patru noi hoteluri vor rasari in Capitala pana in primavara lui 2020
Patru noi hoteluri,...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Numarul pasagerilor pe cele doua aeroporturi bucurestene, in crestere