Doua persoane au fost transportate la spital, luni, dupa ce au fost impuscate la Mangalia, acestea fiind in stare grava. Politistii l-au gasit si pe atacator, un barbat care a folosit o arma de vanatoare.

Conform reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina luni, in jurul pranzului, pe strada Farului din Mangalia, unde doua persoane ar fi fost impuscate.

La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD B si elicopterul SMURD, dar cand cadrele medicale au ajuns la fata locului au constatat ca acolo nu era nimeni, iar cele doua persoane ranite fusesera transportate la Spitalul Municipal Mangalia. Una dintre acestea se afla in stop cardio-respirator, iar cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare.

Elicopterul SMURD s-a deplasat la spital pentru a prelua unul dintre cei doi pacienti si a-l duce la unitatea medicala din Constanta.

Politistii constanteni l-au identificat pe barbatul care a facut uz de arma, luni, pe strada Farului din orasul Mangalia.

Potrivit Politiei Judetene Constanta, in urma unui apel 112, in jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul ca doua persoane ar fi fost impuscate cu o arma de vanatoare.

Politistii constanteni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au gasit pe un barbat de 42 de ani, din Mangalia, care ar fi tras catre doua persoane, ranindu-le.

Este vorba despre doi barbati, ambii de 44 de ani, unul ranit la un picior, celalalt in abdomen. Victimele au fost transportate la spital.

La acest moment, cercetarile continua de catre politistii din cadrul Politiei orasului Mangalia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri