Toți pasagerii care au achiziționat un zbor internațional Blue Air, cu date de călatorie între 27 februarie și 15 martie 2020 (inclusiv), către sau dinspre Bologna, Florența, Milano sau Torino, și al căror bilet a fost emis până la 27 februarie 2020 inclusiv, vor putea să își modifice datele de călătorie în mod gratuit, o singură dată, fără plata taxei de rebooking. Pasagerii vor achita numai diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Astfel, toți cei care doresc să beneficieze de această gratuitate sunt rugați să contacteze call center-ul Blue Air pentru schimbarea datelor de călătorie. Această modificare poate fi solicitată până la cu patru ore înaintea orei de zbor inițiale și nu se va aplica în cazul neprezentării la îmbarcare. Biletele nu sunt rambursabile.

De asemenea, în contextul alertei referitoare la răspândirea coronavirusului și al instalării situației de carantină în mai multe localități din Italia, Blue Air a luat câteva măsuri pentru transportarea pasagerilor, după cum urmează:

  • Verificări permanente ale funcționării corecte a filtrelor de aer din avioane; filtrele HEPA din aeronavele Blue Air au performanțe similare cu ale celor folosite pentru menținerea aerului curat în sălile de operații ale spitalelor, fiind capabile să capteze peste 99,97% din microbii aerieni din aerul filtrat.
  • Dezinfectarea, prin nebulizare, a tuturor aeronavelor. Nebulizatorul este un aparat complet automatizat care nu permite nicio eroare. Acesta folosește substanțe testate împotriva bacteriilor, sporilor și virusurilor, ce pătrund în absolut toate spațiile aeronavei. După 6 minute de distribuție a substanței active, avionul devine steril.
  • Suplimentarea numărului de măști și a cantității de gel dezinfectant.
  • Furnizarea de șervețele cu alcool, necesare pentru dezinfectarea mâinilor.
  • Informarea permanentă a echipajelor și a pasagerilor cu privire la modalitățile de prevenție.

Citește și: Coronavirus în România: În Google se caută și remedii împotriva...malariei.

Citeste si:
Blue Air va relua zborurile la începutul lunii iulie.În ce condiții...
Blue Air va relua zborurile...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
CORONAVIRUS | Pasagerii Blue Air își pot schimba GRATIS datele zborului
Setari Cookie-uri