Este foarte bine cunoscut faptul că Pandemia COVID-19 a erodat economia. Primele efecte apărute în urma răspândirii virusului au fost anulările și amânările evenimentelor. Este și cazul evenimentului Zilele Go-Mio, programat inițial pentru perioada 8 - 17 mai 2020.

”În ceea ce privește activitatea noastră, am amânat pentru o perioadă nedeterminată evenimentul Zilele Go-Mio, programat inițial pentru 8-17 mai. Intern, continuăm pregătirea platformei digitale unde vor fi publicate meniurile pregătite de cei peste 100 de bucătari din restaurante din peste 10 orașe”, a declarat Raluca Hrițcu, Country Manager Gault & Millau, pentru Wall-Street.ro.

Reprezentanții Gault&Millau nu renunță la ideea evenimentului, care va reuni peste 100 de bucătari din peste 100 de restaurante. Aceștia se pregătesc în continuu pentru alte 10 zile, cu meniuri de sezon.

”De asemenea, pregătim în detaliu și pașii premergători evenimentului, astfel încât să putem organiza Zilele Go-Mio în cele mai bune condiții de îndată ce riscul pentru sănătatea publică devine inexistent și de îndată ce putem anunța noua perioadă de 10 zile”, a adăugat Raluca.

În plus, Raluca a explicat faptul că vor rămâne activi pe platforme de social media, pentru a informa românii cu privire la schimbările ce vor avea loc în restaurantele pe care le reprezintă.

”Vom continua în toată această perioadă să menținem viu interesul pentru restaurante prin articolele pe care le vom publica pe platformele noastre digitale și în social media. Ne gândim la produse digitale pe care le putem dezvolta în lunile următoare și care să fie în beneficiul creatorilor și iubitorilor de gust”, a menționat Hrițcu.

Citește și: COVID-19 blochează activitatea restaurantelor. Ce măsuri au luat acestea?.

Sursa foto: gaultmillau.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri