Omul de afaceri Ștefan Mandachi îi provoacă pe toți hotelierii din România să-și pună la dispoziție unitățile de cazare gratuit pentru medicii aflați în prima linie în lupta cu virusul.

"Rog pe toți proprietarii de pensiuni, hoteluri, hosteluri, aparthoteluri, blocuri de vânzare să înțeleagă gravitatea momentului și să accepte provocarea.

Am ales hotelurile din orașele menționate întrucât reprezentanții ministerului au spus că acolo sunt cele mai mari nevoi acum: Suceava, Cluj, Iași, Constanța, Timișoara. Dar poate găsim îngăduință și la celelalte orașe sau comune din țară", transmite Mandachi, potrivit Ziare.com.

Omul de afaceri sucevean avertizează că situația dramatică din orașul sau se poate repeta în orice oraș din România.

"Țineți minte: acum o săptămâna, în Suceava erau vreo doi infectați. Unii stăteam liniștiți și mergeam la fotbal. În orice clipă, orașul vostru poate ajunge că Suceava. Help us!!!

Citeste si:
Mandachi oferă gratuit hotelul și saloanele de nunți pentru medici...
Coronavirus | Ștefan Mandachi...

Suceava este Lombardia României, Bergamo. Situația e mult mai disperată decât se vede la televizor sau când dai scroll pe Facebook. De mâine voi începe oficial o strângere de fonduri. Aveți puțînă răbdare până pe la ora 14:00 sper să reușim să lansăm un video de promovare pentru donații", spune Mandachi pe Facebook.

Anunțul vine la scurt timp după ce omul de afaceri a oferit meniuri gratuite cadrelor medicale, polițiștilor, jandarmilor și tuturor salvatorilor care participa la lupta împotriva COVID-19. "Nu există absolut nicio limita!!!", anunță el.

"Am primit telefon de la Șeful unei instituții care m-a întrebat politicos care este numărul meniurilor gratuite, întrucât angajații nu vor să depășească o limita a bunului simt având în vedere că nu achita!

RĂSPUNS OFICIAL: Până crapă cuptoarele! Deci: crapatul cuptoarelor e limita! (și dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limita!!! Pentru poliție, dsp, spital, ambulanță, pompieri, SMURD, COMANDĂ ȘI LIVRAREA SUNT GRATUITE!.

Citeste si:
300 de romi din Suceava s-au întors din Italia de frica...
300 de romi din Suceava s-au...

Rog toate instituțiile să solicite meniuri FĂRĂ NUMĂR de la noi fără nicio jenă! (Avem noi pierderi mult mai mari în alte părți, nu aici). Deci nu sărăcim deocamdată, Slavă Domnului!", a scris marți pe Facebook Ștefan Mandachi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
COVID-19 | Valabilitatea voucherelor de vacanță se prelungește până anul viitor
Setari Cookie-uri