Hotelul Radisson Blu din București este alături de sistemul medical românesc și sprijină eforturile acestuia cu o donație către Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino, oferind 1.000 de măști de protecție, 1.000 de piese de lenjerie de pat, produse de igienă și dezinfectare.

Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino, format dintr-o echipă extinsă de medici, asistente și infirmiere, va primi în această perioadă bolnavi diagnosticați pozitiv cu COVID-19. Pe lista de necesități a spitalului se află, de asemenea, mănuși, ochelari de protecție, viziere, halate chirurgicale sau combinezoane de protecție de unică folosință.
“Este important ca în această perioadă să fim alături de cei care sunt în prima linie a luptei cu COVID-19, de cei care au nevoie de servicii medicale și să sprijinim spitalele din România pentru a fi cât mai bine echipate în lupta cu pandemia COVID-19”, au declarat reprezentanții hotelului Radisson Blu din București.
Hotelul Radisson Blu din București oferă de peste 10 ani servicii de cinci stele clienților locali și internaționali. În contextul pandemiei create de coronavirus, hotelul se implică activ în sprijinul comunității românești într-o perioadă în care, mai mult ca oricând, este necesar sprijinul companiilor și al societăților civile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri