Grupul Eurolines, deținut de Dragoș Anastasiu, a oferit sejururi gratuite în Deltă și la munte unui număr de 20 de doctori și familiilor acestora. Sejururile de relaxare sunt la Green Village 4* Resort din Sfântu Gheorghe, Delta Dunării, și în resortul Valea Verde din satul Cund, județul Mureș.

Inițiativa Grupului Eurolines a fost transmisă Ministerului Sănătății, care a acceptat să sprijine acest demers și a stabilit legătura cu doctorii care beneficiază de vacanțe.

Am invitat în cele două resorturi din Grupul Eurolines medici care, în ultimele trei luni, nu au avut parte de zile de relaxare, au lucrat în ture epuizante și și-au sacrificat orele de odihnă pentru a salva viețile pacienților infectați cu virusul Covid-19.

Liliana Șmira, Director General Green Village 4*Resort

Vacanțele sunt pentru întreaga familie, iar cazarea, transportul și toate mesele sunt asigurate de organizatori.

Medicii se vor bucura de câteva zile de relaxare în Delta Dunării sau în Transilvania în cea de-a doua jumătate a lunii iunie. Primii medici au ajuns în vacanță duminică, 14 iunie, la Green Village Resort. În ultima săptămână din lună, vor fi cazați oaspeții de la Valea Verde Resort.

Cu o suprafață de 30.000 mp, Green Village 4* Resort este dispus într-un sistem pavilionar, care asigură distanțarea fizică. Resortul este împărțit în 3 zone de cazare, amplasate la distanță mare una față de celelalte. Accesul în camere se efectuează din exterior, iar turiștii evită astfel trecerea prin holuri comune.

Procedurile de igienă si dezinfecție sunt aplicate cu rigurozitate în interior, iar personalul de serviciu este încontinuu instruit în acest sens. La toate intrările publice au fost instalate dozatoare cu soluții dezinfectante, iar curățenia în spațiile publice se realizează cu o frecvență mult mai mare, cu ajutorul produselor dezinfectante. Alte măsuri de siguranță se referă la procedura de check-in în resort, acum în regim express, cu contact cât mai redus cu personalul resort-ului și check-out pe bază de programare.

Citeste si:
Anastasiu: Fără tichete de vacanță pentru bugetarii cu 3.000 de...
Dragoș Anastasiu: Angajații...

Servirea meselor și a băuturilor se realizează pe terasele restaurantelor din resort, în cameră, pe terasele proprii sau în balcoanele camerelor.

Resortul Valea Verde este situat în satul Cund, nu departe de oraşul medieval Sighişoara. Casele şi apartamentele sunt răsfirate prin tot satul fiind, toate, foste case saxone reamenajate. În incinta resortului există o piscină naturală, restaurant, terasă, o gradină bio, facilităţi pentru masaj, călărie, tras cu arcul şi drumeţii.

Sursa foto: Green Village

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri