Omul de afaceri Dragoș Anastasiu deschide un nou restaurant pentru turiștii care vizitează Delta Dunării: “Laguna Brasserie”. Propunând un meniu cu specific mediteranean, acesta funcționează în cadrul resortului Green Village 4* din Sfântu Gheorghe și se adresează atât oaspeților resortului, cât și localnicilor sau turiștilor care se cazează în alte hoteluri și pensiuni din zonă.

Noul local, cu o capacitate de 60 de locuri, se alătură restaurantului principal al resortului, unde pot lua masa simultan 240 de persoane, și aduce în plus un meniu de paste artizanale, rețete originale, steak-uri de vită, fructe de mare.

Planul nostru prevedea deschiderea braseriei încă de anul trecut dar, din cauza pandemiei, am amânat momentul. Până acum, am folosit acest spațiu doar pentru bar, cu 12 locuri. Am decis să extindem zona pentru a da posibilitatea servirii a două meniuri - românesc și internațional - în două locuri diferite din cadrul resortului. Suntem convinși că va fi o experiență gastronomică foarte plăcută.

Dragoș Anastasiu

Sursa Foto: Agerpres FOTO

Sub îndrumarea Chefului Daniel Zinke, cunoscut și datorită aparițiilor în cadrul show-ului TV culinar “Chefi la cuțite”, echipa dedicată noului restaurant al resortului va pregăti preparate cu specific mediteranean, din care nu vor lipsi peștele și fructele de mare.

“Pe lângă produsele autohtone și tradiționale, aducem în Deltă și un altfel de meniu, de peste mări și țări. Ne concentrăm pe trei aspecte: calitatea produsului oferit, aspectul vizual, respectiv așezarea în farfurie, și experiența gustului. Ne dorim ca oaspeții să revină la Green Village 4* Resort și pentru o masă bună și inedită”, declară Chef Daniel Zinke.

Deschiderea restaurantului are loc în contextul în care restricțiile sanitare dictate de pandemie au fost relaxate, permițând și deschiderea acestora la interior, ceea ce presupune suficient spațiu pentru acomodarea tuturor turiștilor cazați în resort. În aceste condiții, resortul pune la dispoziția oaspeților trei terase și două saloane de interior, pregătite și pentru zilele ploioase.

De altfel, relaxarea măsurilor sanitare a dus la creșterea explozivă a rezervărilor de sejururi la Green Village 4* Resort, Delta Dunării fiind o destinație foarte solicitată atât de familii cu copii, cât și de cupluri ori de corporatiștii care încă lucrează de la distanță.

Resortul Green Village 4* din localitatea Sfântu Gheorghe Delta Dunării are o capacitate de 180 de locuri în 90 de camere duble, apartamente cu 2 și 3 dormitoare și penthouse-uri cu vedere la lacurile și canalele Dunării. Cu o suprafaţă de 30.000 mp, Green Village 4* Resort este dispus într-un sistem pavilionar, care asigură distanţarea. Resortul este împărţit în 3 zone de cazare, amplasate la distanţă mare una faţă de celelalte.

2021 este cel de-al șaptelea an de funcționare al Green Village 4* Resort de la preluarea sa de către Eurolines Group, fiind și prima investiție în hotelărie a grupului condus de omul de afaceri Dragoș Anastasiu.

Sursa foto: Green Village

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri