Un nou zbor Ryanair din București. Care este destinația turistică

Ryanair, compania aeriană low-cost, lansează un nou zbor din București spre Spania, mai exact către Palma de Mallorca, începând cu 28 martie 2021. Noul zbor va fi efectuat de două ori pe săptămână.

Turiștii români își pot rezerva bilete, indiferent de natura călătoriei (vacanță sau business). Pentru a sărbători această nouă rută, Ryanair a introdus bilete la doar 29,99 de euro pentru călătoriile programate între aprilie și mai.

Pentru a beneficia de ofertă, turiștii trebuie să rezerve zborurile până miercuri, 29 iulie, pe site-ul Ryanair.

Măsuri de protecție în avioanele Ryanair

Ryanair a lansat o reîntoarcere la zborul video, încurajând pasagerii să observe măsuri eficiente de sănătate pentru a limita virusul Covid-19. Acestea includ mai puține genți verificate, check-in online, descărcarea biletului pe telefon, precum și efectuarea verificărilor de temperatură la intrarea în aeroport și purtarea măștilor de protecție în terminal și la bordul aeronavelor.

Toate aeronavele Ryanair sunt echipate cu filtre de aer HEPA (similare cu cele utilizate în secțiile critice ale spitalului) și toate suprafețele interioare ale aeronavei sunt dezinfectate în fiecare seară cu substanțe chimice, care sunt eficiente timp de peste 24 de ore.

Citeste si:
Spitalul Modular COVID din Pipera, cu o capacitate de 400 de...
FOTO Spitalul Modular COVID...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Având în vedere că verificările de temperatură și măștile sunt cheia acestei reveniri sănătoase la serviciu, distanțarea socială pe aeroporturi și în aeronave va fi încurajată când este posibil.

La bordul aeronavelor, echipajele de cabină Ryanair vor purta măști. În plus, va fi oferit un serviciu limitat de gustări și băuturi preambalate, dar cu plată card. Toate tranzacțiile, la bord, se vor realiza fără numerar. Cozi pentru toalete vor fi, de asemenea, interzise la bord. Deși accesul la toaletă va fi pus la dispoziția pasagerilor, la cerere.

De asemenea, Ryanair încurajează pasagerii să spele regulat mâinile și să folosească produse de dezinfectare a mâinilor în terminalele aeroportului.

Ca măsură suplimentară de sănătate publică temporară, în timp ce statele UE ies din blocajele provocate de Covid-19, Ryanair va solicita tuturor pasagerilor care vor zbura în iulie și august să completeze detalii (la momentul check-in-ului) referitoare la călătoria acestora, precum:

Citeste si:
O nouă rută Wizz Air din România, din 9 august
O nouă rută Wizz Air din...
  • cât de lungă va fi vizita planificată sau
  • adresa de domiciliu, în timp ce vizitează o altă țară a UE. Aceste informații de contact vor fi furnizate guvernelor UE pentru a-i ajuta să monitorizeze orice reglementări de izolare pe care le-ar putea solicita vizitatorilor pentru zboruri pe continent.

Ryanair, companie aeriană low-cost din Europa, operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv București și Craiova.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri