Un nou zbor Ryanair din București. Care este destinația turistică

Compania aeriană low-cost Ryanair anunță un nou zbor din România pentru vara lui 2021. Zborul este programat de trei ori pe săptămână, unind Bucureștiul de Manchester.

Noua rută este programată pentru 29 martie 2021. Turiștii români pot face deja rezervări pentru un city break în Manchester până în luna octombrie a următorului an.

Pentru a sărbători acest nou zbor, Ryanair a pregătit o ofertă de preț, cu bilete la doar 19,99 euro, pentru călătorii programate între martie și iunie 2021. Oferta este valabilă până la 31 octombrie 2020, ora 00:00.

Măsuri de protecție în avioanele Ryanair

Ryanair a lansat o reîntoarcere la zborul video, încurajând pasagerii să observe măsuri eficiente de sănătate pentru a limita virusul Covid-19. Acestea includ mai puține genți verificate, check-in online, descărcarea biletului pe telefon, precum și efectuarea verificărilor de temperatură la intrarea în aeroport și purtarea măștilor de protecție în terminal și la bordul aeronavelor.

Toate aeronavele Ryanair sunt echipate cu filtre de aer HEPA (similare cu cele utilizate în secțiile critice ale spitalului) și toate suprafețele interioare ale aeronavei sunt dezinfectate în fiecare seară cu substanțe chimice, care sunt eficiente timp de peste 24 de ore.

Citeste si:
Aeroporturile europene trebuie să aibe în centru companiile low-cost
Aeroporturile europene vor...

La bordul aeronavelor, echipajele de cabină Ryanair vor purta măști. În plus, va fi oferit un serviciu limitat de gustări și băuturi preambalate, dar cu plată card. Toate tranzacțiile, la bord, se vor realiza fără numerar. Cozi pentru toalete vor fi, de asemenea, interzise la bord. Deși accesul la toaletă va fi pus la dispoziția pasagerilor, la cerere.

De asemenea, Ryanair încurajează pasagerii să spele regulat mâinile și să folosească produse de dezinfectare a mâinilor în terminalele aeroportului.

Ryanair, companie aeriană low-cost din Europa, operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv București și Craiova.

Citeste si:
Un nou zbor Ryanair din București. Care este destinația turistică
Un nou zbor Ryanair din...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri