A doua etapă de înnisipare de pe litoralul românesc a început astăzi, potrivit anunțului lansat sâmbătă de Bogdan Bola, directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, preluat de G4Media. Plajele vor fi lățite cu până la 100 de metri.

„Așa arară începutul fazei a doua a proiectului de stopare a eroziunii costiere, prin care România va câștiga sute de hectare noi de teritoriu - peste 2 km de conductă, aliniata pe plaja din Năvodari, așteptând să fie sudată. Montarea acesteia a intrat deja în linie dreaptă, urmând ca în curând să o punem în funcțiune”, a scris pe Facebook Bogdan Bola.

„Prin ea, mii și mii de tone de nisip vor fi aduse din largul Mării Negre și "aruncate" pe plajele existente, lățimea acestora urmând să crească anul viitor cu încă 60 - 100 de metri. Iar acesta este doar începutul acestei faze din proiectul #ABADL-ului, la care oamenii de aici muncesc cu profesionalism de ani de zile”, a mai notat directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.

Sursa foto: Facebook/ Bogdan Bolo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri