În jurul orei 20.00, a fost dată o alertă de securitate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București (AIHCB), la o cursa KLM spre Amsterdam. Pasagerii, în număr de 87, au fost debarcați și așteaptă reluarea călătoriei în salonul oficial al aeroportului.

UPDATE 21:37! Cu privire la zborul KL 1376, ce urma să decoleze în această seară de pe Aeroportul Henri Coandă din București, cu destinația Amsterdam - Schiphol, echipa KLM România dorește să facă următoarele precizări:
  • aeronava Boeing 737-700 a fost menținută la sol din cauza unei amenințări cu bombă,
  • pasagerii și echipajul au fost debarcați în deplină siguranță,
  • în urma investigațiilor realizate de autoritățile locale, amenințarea s-a dovedit a fi falsă,
  • pasagerii care urmau să plece spre Amsterdam vor fi cazați gratuit la hotel în această seară (3 octormbrie) și își vor continua călătoria în cursul zilei de mâine (4 octombrie).
Precizarea de mai sus este poziția oficială a companiei KLM Royal Dutch Airlines. În măsura să comenteze suplimentar pe acest subiect sunt autoritățile aeroportuare de la București.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri