Patronii de restaurante vor ataca în justiție măsurile de închidere a localurilor, în București și în alte regiuni din țară

Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) a anunțat că va ataca în instanță decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență de a închide restaurantele din Municipiul București.

„Interioarele restaurantelor au fost deschise la data de 1 septembrie și, după această dată, timp de două săptămâni, timp în care acest virus are perioada de incubație, nu a existat nicio creștere a numărului de persoane infectate cu COVID. Nu există persoane care au fost dovedite că s-au infectat în restaurate, iar din punct de vedere al numărului de focare, pe site-ul INSP puteți găși această analiză, în care industria HoReCa este ultima industrie care cauzează probleme. Această hotărâre luată de Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență noi o vom ataca în justiție si sperăm să obținem în cel mai scurt timp anularea ei", a declarat Daniel Mischie, președintele HORA, într-o intervenție la europafm.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri