Wizz Air anunţă reduceri de 30% pentru anumite zboruri

Wizz Air, compania aeriană low-cost, anunţă o reducere cu 30% la preţul biletelor rezervate joi pentru anumite zboruri prin intermediul site-ului propriu sau al aplicaţiei pentru mobil, perioada călătoriilor fiind limitată până pe 30 noiembrie 2020, inclusiv.

Promoţia este valabilă pe 8 octombrie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale şi de Est, iar reducerea de 30% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. Preţul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei Wizz pentru mobil.

Această promoţie nu se aplică rezervărilor de grup.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge Wizz Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi pot recupera 100% din tariful achitat iniţial imediat, sub formă de credit, şi pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Wizz Air este compania aeriană cu cea mai rapidă creştere şi cea mai ecologică din Europa, emisiile de dioxid de carbon fiind cele mai scăzute din rândul companiilor aeriene europene în ultimele 12 luni, până în aprilie 2020 (57,2 gr/km/pasager).

Citeste si:
Reduceri MARI la zboruri Wizz Air
Reduceri MARI la zboruri Wizz...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri