Zborurile Tarom spre şi dinspre Marea Britanie vor fi suspendate temporar

Având în vedere deciziile autorităților, Tarom va supenda operarea zborurilor comerciale spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de două zile, începând cu data de 2 ianuarie 2021, ora 21:20, conform Hotărârii în vigoare.

Astfel, zborul din data de 4 ianuarie 2021, București OTP - Londra LHR - București OTP (RO391/2 OTP-LHR-OTP) va fi ANULAT.

Toți pasagerii posesori de bilete pe cursa din 4 ianuarie 2021, vor fi reprotejați pe cursa din ziua urmatoare, 5 ianuarie 2021 București OTP - Londra LHR - București OTP (RO391/2 – 5 ianuarie).

Program de zbor pentru 5 ianuarie

Detalii operare: 05 ianuarie 2021

  • RO391 - decolare 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞ș𝐭𝐢, ora locală 12:20 -> sosire 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐫𝐚, ora locală 14:05
  • RO392- decolare 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐫𝐚, ora locală 14:50 -> sosire 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞ș𝐭𝐢, ora locală 20:10

Mesajul de reprotejare pentru cursa din 5 ianuarie 2021 va fi transmis în format electronic, via email, tuturor pasagerilor posesori de bilete pe cursa din 4 ianuarie 2021.

Citeste si:
TAROM anunţă modificări în orarul de zbor, ca urmare a contextului...
TAROM anunţă modificări în...

Pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligaţia de a completa un formular, care poate fi găsit AICI.

Vă informăm că acest formular este obligatoriu şi nu vă este permisă intrarea pe teritoriul Marii Britanii în cazul în care nu aţi completat formularul.

Pasagerii vor purta masca pe toată durata zborului precum și în incinta aeroporturilor de origine, transfer și destinație.

Pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligația de a se autoizola timp de 10 zile dacă sosesc din România. Pasagerii care călătoresc din Marea Britanie în România, au obligația de a se autoizola timp de 14 zile.

Citeste si:
Cele mai frumoase 30 de castele din lume
Cele mai frumoase 30 de...

Sursa foto: Tarom/Facebook

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri