Reduceri MARI la vacanțe: cât costă un sejur în Turcia sau Egipt

Mai multe reduceri de până la 50% ori tarife fixe pentru unele vacanțe sunt disponibile, în perioada 20-23 ianuarie, în oferta Hello Holidays. Agenția organizatoare lansează campania “De ziua noastră, e ziua ta”, marcând 14 ani de activitate pe care îi împlinește în luna ianuarie 2021. Destinațiile care intră în campanie sunt Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt, Dubai, România, atât pentru vacanțe de vară, cât și pentru circuite ori sejururi primăvara și toamna.

De la primele curse charter cu autocarul în Thassos, în 2007, agenția a adăugat permanent în portofoliu destinații de sejur în alte zone din Grecia, dar și în Turcia și Bulgaria, a realizat peste 270 de programe de tip circuit cu autocarul și avionul, cu o durată de până la 19 zile, și oferă destinații exotice pentru relaxare și aventură. Sub brandul “O zi cât o vacanță”, Hello Holidays organizează anual mai mult de 36 de ieșiri din cotidian de o zi în România și Bulgaria.

14 ani de activitate au însemnat pentru Hello Holidays inovare continuă pentru a oferi turiștilor cele mai interesante experiențe de vacanță și servicii ireproșabile. În 14 ani am deservit peste 140.000 de turiști, am realizat peste 2.450 de curse anual, în 45 de țări din Europa și Asia. Am depășit un an plin de provocări, 2020, și ne uităm înainte cu multă încredere.

Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays

Citeste si:
Reduceri MARI la zborurile Blue Air: două bilete la preț de unul
Reduceri MARI la zborurile...

Ce reduceri anunță compania

În campania aniversară, Hello Holidays oferă reduceri de jumătate din prețul cazării pentru hoteluri selectate din Evia, Tolo, Thassos, Riviera Olimpului, Halkidiki, Tolo și de de 50% din taxele de aeroport pentru vacanțe în Zakynthos. Pentru sejururi în Bodrum sunt disponibile reduceri de jumătate din prețul biletului pe noua cursă directă cu autocarul. În cazul vacanțelor în Kusadasi și Marmaris se oferă reduceri de 10-15% peste cele de Early Booking.

Cât costă o vacanță în Turcia

Hotelul Pigale Family Club din Kusadasi are un tarif unic întreg sezonul, de 199 de euro/persoană. Pachetele de vacanță cu avionul spre Antalya, Bodrum, Kusadasi, Dalaman au o reducere la jumătate a taxelor de aeroport.

Noutățile anului în ceea ce privește vacanțele în Turcia, circuitele cu avionul Coasta Lycia - Antalya și Cappadocia - Antalya, au un tarif fix de 99 de euro + taxe pentru plecările din luna martie.

Cât costă o vacanță în Egipt sau pe litoralul românesc

Restul circuitelor marca Hello Holidays au o reducere de 15% în cadrul campaniei, vacanța în Egipt – Croazieră pe Nil ori în Dubai, de 7%.

Citeste si:
Cum am putea trece mai ușor de check-in la călătoriile în pandemie
Cum am putea trece mai ușor...

Transportul cu autocarul pentru vacanța de vară pe litoralul bulgăresc costă la jumătate, în timp ce cazarea pe litoralul românesc e mai ieftină cu până la 50%. O mare parte dintre vacanțele incluse în campanie au și reduceri de Early Booking, până la 28 februarie.

Pentru ofertele din campanie, valabile în limita locurilor disponibile, se achită un avans de 25 de euro, o tranșă de cel mult 30% până la finalul lunii martie și restul cu 30 de zile înainte de plecare.

Hello Holidays le recomandă turiștilor să încheie și asigurări medicale și storno, pentru vacanțele externe, devenite absolut necesare după experiența anului 2020 și acoperitoare pentru orice situație de anulare sau îmbolnăvire poate apărea.

Hello Holidays Transport, prin care sunt realizate programele de vacanță ale agenției, are o flotă de 12 autocare și 6 microbuze, ultimele fiind cumpărate într-un program de investiții de 500.000 de euro realizat anul trecut.

Citeste si:
Bulgaria mizează pe turiștii români ca să salveze sezonul estival...
Bulgaria își pune speranțele...

Grupul de firme Hello Brands (agenția Hello Holidays și Hello Holidays Transport) a înregistrat în 2020 un volum de vânzări de 6,5 milioane de euro, mai redus față de 2019, din cauza pandemiei, când a fost de 10,5 milioane de euro.

Sursa foto: Shutterstock
Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri