Maldive a devenit una din cele mai populare destinații exotice în care să-ți petreci concediul sau vacanța. Recent, această țară din Sudul continentului asiatic a fost îndelung promovată ca destinație de vacanță, fiind tot mai apreciată pentru insulele care te fac să crezi că pacă ai ajuns în paradis. În România, încă de toamna trecută, mai multe agenții de turism locale au lansat chartere către această țară, cu oferte care le-au făcut tot mai mult cu ochiul românilor.

”Destinațiile exotice precum Maldive, Mauritius, Republica Dominicană, Cuba sau Zanzibar vor rămâne în topul preferințelor românilor și în 2021”, a declarat Sorin Stoica, CEO-ul agenției de turism Eturia, într-un interviu pe care îl puteți urmări aici.

România ocupă locul 5 din punct de vedere al numărului de turiști veniți sosți în Maldive, până la data de 5 februarie, arată datele furnizate de Ministerul de Turism din Maldive. 4.456 de români au sosit până la această dată în Maldive. Pe primele locuri se regăsesc Rusia, India, Ucraina și Kazakhstan.

Sursa foto: Ministerul de Turism din Maldive

Asfel, România a trimis mai mulți turiști în Maldive, în acest sezon decât Franța și Germania. Interesul românilor pentru vacanța de iarnă pe plaje exotice a crescut cu 200% anul acesta, conform solicitărilor primite de agențiile de turism. Pentru că nu există restricții și sunt destinații sigure în care se poate ajunge, prin zbor direct, mii de români vor să-și petreacă vacanța dintre ani și începutul lui 2021 în Maldive și Republica Dominicană.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri