Blue Air oferă două bilete la preț de unul de Valentine's Day

Compania aeriană Blue Air desfășoară campania Dragostea îți dă aripi/ Love is in the air, oferind clienților săi 2 bilete la preț de 1 în perioada 9-11 februarie 2021.

În plus, pasagerii se bucură de flexibilitate, oferta incluzând posibilitatea modificării datelor de zbor, în cazul în care intervin schimbări neprevăzute ale planurilor de călătorie.

Oferta este valabilă între 9-11 februarie 2021, pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 iunie 2021. Toate rezervările includ opțiunea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 angajați, Blue Air operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATĂ) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Citeste si:
Noi zboruri Blue Air din România
Noi zboruri Blue Air din România

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri