Dacă sunteți un călător pasionat, care iubește să se relaxeze pe plaje superbe, să se afunde în frumusețea peisajelor și să invețe lucruri noi despre varii culturi, atunci iată top 10 destinații de insule scoțiene pe care ar trebui să le vizitați măcar o dată în viață, potrivit goodhousekeeping.com.

Marea Britanie, de exemplu, este foarte bogată în plaje uimitor de frumoase, peisaje extraordinare și tradiții interesante.

Cornwall, Insula Wight, Coasta Jurassic și Insulele Scilly sunt destinațiile unora dintre cele mai frumoase plaje, dar pentru peisaje cu adevărat sălbatice, plimbări cu cățelul de-a lungul țărmului, mâncăruri unice, băuturi gustoase și moșteniri culturale fascinante, nimic nu se compară cu insulele scoțiene.

Sunt 900 de insule situate în larg, care pot fi explorate, fiind grupate în patru mari clustere, respectiv: Insulele Shetland, Neolitic Orkneys și Inner & Outer Hebrides- Hebridele Interioare și Exterioare, faimoase pentru plajele cu nispi alb și activitățile outdoor.

Într-un mod curios, frumoasele insule scoțiene sunt în continuare un ”secret” bine păstrat al Marii Britanii. Ca să simplificăm lucrurile, iată aici lista cu top 10 cele mai frumoase și interesante dintre ele.

Sursa foto: Pete Stuart

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri