Pentru a încuraja turismul românesc și penrtru a veni în sprijinul celor care anul acesta au în plan programarea unei vacanțe în românia, METRO Cash & Carry lansează în premieră “România: Ghid de călătorie”.

Aceasta este o publicație originală, ediția în limba română fiind disponibilă începând de astăzi, cea în engleză urmând a fi publicată până la finalul lunii, în primă fază în mediul digital, aducând în prim plan peste 200 de obiective turistice, împărțite conform regiunilor istorice: Muntenia, Oltenia, Moldova, Bucovina, Dobrogea, Maramureș, Crișana, Banat și Transilvania. Ghidul este disponibil în mod gratuit pe www.metro.ro.

Cele mai interesante obiective turistice din ghid, cunoscute sau mai puțin cunoscute, sunt susținute cu fotografii și descrieri succinte, potrivite pentru cine dorește să își formeze o impresie despre regiunile pe care le-ar putea vizita, oferind un punct de reper pentru planificarea călătoriilor viitoare.

De asemenea, “România: Ghid de călătorie” include și peste 250 de recomandări de cazare și restaurante, dintre cele mai reprezentative pentru fiecare regiune, indiferent de buget. În paginile acestui ghid turistic, curioșii vor descoperi și câteva sugestii de preparate specifice fiecărei dintre regiunile majore ale țării, care pot fi regăsite în meniurile restaurantelor din zona respectivă.

Scopul proiectului este să promovăm obiectivele turistice din țara noastră și să facem cunoscut potențialul turistic al României, atât la nivel intern, cât și internațional, încurajând orice iubitor de călătorii să descopere, înainte de toate, frumusețile României. De la Cazanele Dunării și până în Nordul Bucovinei, de pe însoritele dealuri transilvane și până în Delta Dunării, turiștii sigur vor reuși să exploreze nu doar obiectivele foarte cunoscute, ci și unele despre care mulți nu au auzit încă și sunt fericită că prin acest demers susținem clienții Metro ca să își consolideze afacerea.

Marina Zara, Head of Marketing METRO Cash & Carry România

METRO este unul dintre liderii comerțului cu ridicata la scară mondială, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți. În întreaga lume, METRO are aproximativ 16 milioane de clienți care pot alege să facă cumpărături într-unul dintre magazinele de format mare, să comande online și să ridice produsele din magazin sau să le fie livrate. Compania operează în 34 de ţări şi are peste 100.000 de angajaţi în întreaga lume. În exerciţiul financiar 2018/19, METRO a generat vânzări de 27.1 miliarde euro.

Sursa foto: METRO România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri