La Vama Giurgiu, unde se intră în România s-au format cozi imense de mașini. Românii s-au grăbit să se întoarcă înapoi în țară după ce Grecia a intrat joi pe lista roșie, din cauza creșterii cazurilor de coronavirus.

Doar turiștii vaccinați sunt scutiți de carantină la intrarea în țară, conforma procedurilor. Practic, românii care nu s-au imunizat și care sosesc înapoi în România, din Grecia, vor fi nevoiți să stea în carantină începând cu data de 1 august, scrie G4Media.

Deși sunt multe voci care spun că Grecia ar putea înregistra până la 10.000 de cazuri noi pe zi în acest nou val al pandemiei, unii experți în sănătate publică estimează că vârful a putea fi atins în prima jumătate a lunii august.

Sursa foto: Facebook / Cumpansu Aurelian

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri