Plaja din Mamaia rămâne în continuare mărul discordiei de pe litoralul românesc, din acest an, pe fondul reabilitării acesteia care a creat extrem de multe nemulțumiri în rândul turiștilor. Administratorii plajelor se tem în continuare că această „plajă lărgită”, cum a început deja să fie cunoscută în rândul internauților sperie turiștii care vor să vină să petreacă un sejur la Marea Neagră.

Una din nemulțumirile principale constă în faptul că drumul de la șezlong la apă durează prea mult, timp în care ești nevoit să „suporți” și un nisip aspru și plin scoici, care alungă plăcerea de a sta cu picioarele în nisip. Dar totuși, câte minute faci de pe plajă și până în apă? Un cuplu care a fost în vizită la plaja lărgită din Mamaia a recurs la un mic experiment și a cronometrat timpul pe care l-au parcurs de la șezlonguri, până la mal.

Citește și: Mohammad Murad, despre plaja din Mamaia: Statul român nu a înțeles ce înseamnă turism

Plaja lărgită din Mamaia. Câte minute faci de la șezlonguri și până la mal

Cronometrul a fost pornit de la ultimul șezlong al plajei, adică de la cel mai îndepărtat. Timpul indicat de cronometrul de la șezlonguri și pâna la momentul în care apa atinge vârfurile picioarelor a fost de 2 minute și 27 de secunde, cu mențiunea că mersul a fost unul normal, ba chiar spre agale, au spus cei care au pus la cale experimentul.

„Este cea mai lată plajă pe care am văzut-o noi, bate Seminyak-ul din Bali (n.red. plajă din Bali) pe am văzut-o noi, dar habar n-am care a fost gândirea lor, probabil au cerere mare”, spune turista.

Reamintim că lucrările de lărgire a plajei din Mamaia au fost finalizate în această primăvară. Stațiunea Mamaia din Constanța are din acest sezon estival o suprafață de plajă nouă de peste 50 ha. Cu toate acestea, turiștii par să fie extrem de nemulțumiți de noile condiții create.

Sursa foto: Captură video / YouTube HaiHui în doi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri