Numărul turiștilor români în Grecia scade vizibil, de când țara a intrat în zona roșie. Reprezentanții agențiilor de turism spun că, de cele mai multe ori, clienții lor aleg alte țări pentru vacanță. De câteva zile, Grecia se confruntă cu o altă problemă: spargerile auto pe bandă rulantă.

Călătorii care și-au rezervat vacanțe în Grecia de la începutul anului prin agenții de turism sunt în majoritate vaccinați și merg spre destinațiile alese, chiar dacă țara a intrat în zona roșie. Schimbarea însă a scăzut cererea pentru pachetele turistice spre zone populare, precum Thassos, Halkidiki sau Creta, scrie Digi 24.

Pe grupurile de Facebook au apărut în ultimele zile și mai multe postări ale unor români care s-au trezit cu automobilele sparte. Marius a rămas fără bunuri în valoare totală de 6 mii de lei, după ce a parcat mașina în Atena.

Marius, turist jefuit: Trei ore am stat în Atena până să pățim acest incident. Am parcat într-o zonă centrală, lângă o bancă, cu 2 camere de luat vederi fix pe partea cu camere s-a spart geamul. 2, 3 minute le-a luat operațiunea. Din fericire și din păcate doar portofelul iubitei mele. Eu aveam restul documentelor la roata de rezervă. Și poate 1.500 lei din torpedo și banii din portofelul ei și alte obiecte de valoare sentimentala. Cred că vina e a noastră, a turiștilor, că nu ne informăm până să ajungem într-o zonă.

O altă turistă s-a plâns că a parcat mașina lângă o plajă din Pefkochori și i-au fost furate un ghiozdan cu electronice și 50 de euro. Cele două postări au adunat zeci de comentarii ale unor persoane care au trecut prin experiențe asemănătoare în alte stațiuni ale Greciei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri