Japonia

Japonia

Japonia oferă unele dintre cele mai bogate experiențe culturale de pe planetă, iar sărbătorirea anotimpurilor în schimbare cu parada flotelor festivalului din Takayama este un eveniment de neuitat.

Yatai (plutitoare) sculptate în mod complicat datează din secolul al XVII-lea și prezintă Karakuri Ningyo (marionete) care se mișcă și dansează pe măsură ce corzile lor sunt controlate de păpușari.

De asemenea, un alt eveniment pentru care merită să vizitezi Japonia este înflorirea cireștilor japonezi. Nu trebuie să ratezi nici delicatese locale unice. Hida-gyu, carne de vită dintr-o rasă de bovine japoneze cu păr negru, este renumită ca una dintre cele mai fine bucăți de carne din lume.

Sursă foto: Pexels

Finlanda

Finlanda

Măcar o dată în viață ar trebui să experimentezi Aurora Boreală în persoană și nu doar la televizor sau într-un documentar. Există mai multe modalități de a vedea fenomenul natural care este Aurora Boreală.

În timp ce majoritatea aleg să-și petreacă timpul afară, te vei putea bucura de Aurora Boreală direct din camera ta de hotel. O excursie la hotelul Seaside Glass Villas Kemi îți oferă o experiență unică pe care nu o vei uita prea curând.

Foto: Seaside Glass Villas Kemi/Booking

Sursă foto: Unsplash

Turcia

Turcia

Este suficient doar să visezi la Festivalul Cappadocia unde baloane cu aer cald vor umple cerul. Festivalul va avea loc în luna aprilie 2022 unde vei putea experimenta o călătorie cu balonul. Vei putea admira istoria unică a Capadociei și vedea întreg orașul.

Pe lângă excursia cu balonul, în Turcia te vei putea bucura de un kebab tradițional într-un restaurant local înainte de a te retrage în camera ta de hotel.

Sursă foto: Unsplash

Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica este locul potrivit pentru a privi broaștele țestoase care clocesc pentru prima dată live și nu doar în documentare sau la televizor.

Pentru a putea asista la un astfel de eveniment ar trebui să vizitezi Costa Rica între lunile iulie și septembrie. Apoi poți continua cu o călătorie către orașul Siquirres pentru a vizita sanctuarul țestoaselor.

Sursă foto: Unsplash

Sursa foto: Unsplash