O vacanță în străinătate poate fi costisitoare, mai ales atunci când vrei o cazare care să ofere calitate și servicii de 5 stele. Publicația Top Dollar a realizat o hartă cu cele mai ieftine hoteluri de 5 stele din lume, folosind datele de pe platforma Hotels.com, pentru o cameră de două persoană pe noapte.

Când vine vorba de cele mai accesibile cazări, turiștii pot găsi cele mai bune și mai ieftine hoteluri în Asia și Oceania. Cel mai ieftin este de doar 28 dolari pe noapte.

Printre cele mai ieftine hoteluri de 5 stele se numără este Hotelul 1970 Posada Guadalajara, Curio Collection by Hilton din Guadalajara, Mexic. Prețul pentru o noapte este de 79 dolari. În America de Sud, cel mai ieftin hotel de 5 stele este NH Collection Bogota WTC Royal din Bogota, Columbia, care oferă tarife pe noapte începând de la 42 dolari.

În același timp, în Europa, cel mai ieftin hotel de 5 stele este Kupava Deluxe Hotel din Lviv, Ucraina, cu o cameră începând de la 43 dolari pe noapte.

Hotel Novotel Ahmedabad, India

Sursă foto: Novotel/Facebook

Hotelul Novotel Ahmedabad din Ahmedabad, India este cel mai ieftin hotel de 5 stele din lume și din India, prețul pentru o noapte fiind de doar 28 dolari. Hotelul oferă o piscină superbă, camere amenajate elegant și spații frumoase pentru evenimente. De asemenea, se află în apropierea aeroportului și a mai multor locații de divertisment și de afaceri.

The Royal Surakarta Heritage Solo - MGallery Collection, Indonezia

Sursă foto: The Royal Surakarta Heritage Solo/ Facebook

Situat în Solo, Indonezia, Royal Surakarta Heritage - MGallery Collection oferă o evadare bogată în cultura javaneză, cu spații de cazare și mobilier de lux, un centru spa, o piscină și spații pentru evenimente. Tarifele pentru o noapte încep de la 30 de dolari.

Sursă foto: The Royal Surakarta Heritage Solo/ Facebook

Grand Mercure Medan Angkasa, Indonezia

Grand Mercure Maha Cipta Medan Angkasa, situat în Medan, Indonezia, este situat în districtele comerciale ale orașului, făcându-l locul portrivit pentru o aventură în oraș. Hotelul oferă piscină, centru de fitness, restaurant, toate pentru un buget redus. Turiștii care vor să stea aici vor putea plăti 32 dolari pe noapte.

Sursă foto: Grand Mercure Medan

Hotel Ickale, Turcia

Sursă foto: Hotel Ickale

Situat în Ankara, Turcia, Hotelul Ickale este al patrulea cel mai ieftin hotel de 5 stele din lume. Locația oferă camere elegante, o sală de gimnastică, bar cu vitamine și un centru spa cu baie turcească. De asemenea, oferă camere pentru persoane cu mobilitate redusă și unele camere cu vedere la Mausoleul Ataturk. Tarifele pe noapte încep de la 32 dolari.

Hotelul Raweekanlaya Bangkok, Thailanda

Hotelul Raweekanlaya din Bangkok, Thailanda este construit dintr-o reședință istorică care a fost cândva casa guvernantei regelui Rama VI al Thailandei. Oferind tarife pe noapte începând de la 32 dolari, copiii sub 11 ani pot sta gratuit. Hotelul oferă doar 38 de camere, astfel încât toată lumea poate fi răsfățată cu servicii excelente. Mobilierul clasic și facilitățile moderne fac din acesta un sanctuar minunat în care să începi explorarea Bangkokului.

Sursă foto: Hotelul Raweekanlaya Bangkok

Sursa foto: Novotel/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri