Românii care se gândesc deja la vacanța la mare de vara viitoare au la dispoziție primele pachete turistice din programul Înscrieri Timpurii, prin care își pot rezerva sejurul chiar și la jumătate de preț.

Multe unități de cazare și-au păstrat tarifele nemodificate în comparație cu anul trecut sau, în unele cazuri, sunt hoteluri care promovează sejururi la prețuri mai mici decât în 2022.

De exemplu, cei care își rezervă vacanța prin programul Înscrieri Timpurii pot găsi cazare de la 65 de lei/noapte/camera dublă la un hotel de două stele din stațiunea Eforie Nord. La o unitate de cazare de trei stele din Costinești, o noapte de cazare cu mic dejun inclus poate fi rezervată cu 196 lei camera dublă. Tot la un hotel de trei stele, dar în Jupiter, o noapte de cazare cu mic dejun costă 164 de lei camera. Turiștii interesați de pachete all inclusive pot rezerva cu prețuri de la 379 de lei pe noapte camera dublă la un hotel de trei stele din Eforie Nord. În Mamaia, prețurile pornesc de la 174 de lei/noapte/camera la un hotel de două stele, cu mic dejun inclus, iar la trei stele – de la 220 lei/noapte/camera, cazare cu mic dejun.

Până când pot fi plătite sejururile rezervate pentru 2023

Programul Înscrieri Timpurii presupune reduceri de până la 50% dacă sejurul este achitat până la 31 decembrie. Următorul prag, cu reduceri ceva mai mici, se încheie la 31 ianuarie. Plata poate fi făcută în mai multe rate, iar turiștii trebuie să aibă în vedere faptul că rezervările nu se pot anula sau modifica decât cu pierderea integrală a sumelor achitate în avans, cu excepția celor care au achiziționat și o asigurare storno pe lângă pachetul turistic.

Citește și: Mai puțini turiști în Mamaia, un fel de Mykonos al României? „Plajele lărgite dau impresia că sunt goale”

"În general, românii care își rezervă din timp vacanța la mare, chiar și cu 7-8 luni înainte, sunt turiști care și-au făcut concediile pe litoral și anul acesta, au fost mulțumiți de serviciile primite și doresc să repete experiența. Mai mult decât atât, pentru că am observat tendința de a se căuta pachete cu servicii complexe, venim cu programe care să includă cât mai multe beneficii. De exemplu, agenția noastră oferă în exclusivitate un produs turistic nou: sejururi la un hotel de trei stele din Eforie Nord și intrare gratuită la parcul acvatic al unității de cazare”, spune Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Până la 1 noiembrie vor fi lansate ofertele turistice pentru majoritatea unităților de cazare din stațiunile de la Marea Neagră.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri