Compania aeriană HiSky anunță introducerea unei noi rute cu plecare din București. Începând cu luna iulie, pasagerii români vor putea călători cu HiSky și către Barcelona. Aceasta este cea de-a șaptea destinație operată de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și cea de-a optsprezecea din portofoliu.

Cursele ar urma să fie efectuate cu o aeronavă nouă, una dintre cele două Airbus A321 LR, intrate recent în flota companiei. Prețurile unei călătorii încep de la 39.99 euro pentru un segmentul de zbor.

Primul zbor din București către Barcelona este programat pe 3 Iulie, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni la ora 17:40 și retur de pe aeroportul El Prat din Barcelona, la ora locală 20:55. Conform programului, publicat deja pe site-ul companiei, zborul va fi operat, în sezonul vară-toamnă, cu trei frecvențe pe săptămână, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri.

Barcelona este una dintre destinațiile populare de vacanță pentru români însă, până în acest moment, o singură companie aeriană operează zboruri regulate directe din capitală către orașul de pe coasta Mediteranei.

„Din analizele noastre premergătoare, a reieșit nevoia introducerii acestei rute, care era anterior operată direct de către o singură companie. Credem că pasagerii români vor aprecia opțiunile dar și competiția pe acest segment, care evident se va resimți și în prețuri. Lansăm zborurile cu prețuri începând de la 39.99 euro, din iulie, până la finalul lunii octombrie”, Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Odată cu achiziția celor două aeronave noi, în primăvara aceasta, HiSky exploatează o flotă de șapte aeronave din familia Airbus A320, cu o vârstă medie de 7 ani. Recent, compania aeriană a atins pragul de un milion de pasageri transportați, în doar doi ani de la startul operațiunilor de linie. Din București, pasagerii pot călători cu HiSky către două destinații domestice, Cluj Napoca și Timișoara, și cinci destinații internaționale Malaga, Dublin, Tel Aviv, Bruxelles și Barcelona. Din Cluj Napoca, Timișoara, Baia Mare, Iași și Chișinău, HiSky operează zboruri către Dublin, Tel Aviv, Paris, Roma, Frankfurt și Milano.

Sursa foto: Compania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri