Eturia organizează Black Friday, în perioada 10 - 20 noiembrie 2023, și are zeci de pachete de vacanță la tarife reduse cu până la 800 euro/ pachet/ persoană.

De exemplu, un sejur de 10 zile la plajă în Mauritius & Reunion se poate achiziționa de Black Friday la tariful de 1990 euro, de la prețul inițial de 2790 euro, iar un circuit Share a Trip în Tanzania, pentru luna decembrie 2023, se poate cumpăra cu 800 de euro reducere, de la prețul inițial de 3490 euro.

Cei care nu și-au făcut planuri de Revelion pot achiziționa un sejur la plajă în Seychelles la tariful special de 2350 de euro, cu o reducere de 600 de euro, iar cei care vor să înceapă noul an în vacanță, se pot bucura de un sejur exotic pe însoritele plaje din Mexic de la 2490 de euro, cu o reducere de 360 de euro față de tariful inițial.

Noutatea acestui an este parteneriatul cu Emag. Astfel, pe 10 noiembrie, orice client Emag care doreste să își rezerve o vacanță, va putea alege din peste 100 destinații de vacanță marca Eturia care vor fi disponibile pe cea mai cunoscută platformă de cumpărături online din România.

Oferta agenției pentru acest Black Friday cuprinde peste 30 de destinații din întreaga lume, peste 80 de produse turistice, gândite pentru toate tipurile de călători la care se vor adăuga alte câteva sute de opțiuni disponibile pe platforma de rezervări online www.sejurexotic.ro.

De asemenea, specialiștii agenției preconizează că pachetele și destinațiile care vor fi cele mai căutate și anul acesta vor fi charterele către Maldive, Kenya și Tanzania, alături de sejururile în Mexic, Seychelles sau Mauritius, precum și circuitele de grup cu însoțitor Eturia.

“Dacă ne gândim că acesta este primul sezon în care toate destinațiile sunt deschise turiștilor fără restricții sau limitări, preconizăm o creștere semnificativă a vânzărilor datorate campaniei de Black Friday. Astfel, estimăm că vânzările ar putea crește cu aproximativ 30% față de anul precedent. Acest lucru se datorează și interesului crescut în descoperirea sau redescoperirea unor destinații turistice, mulți fiind dornici să exploreze locuri noi sau să revină în locuri pe care le-au evitat sau nu le-au putut vizita din cauza restricțiilor anterioare. Ne așteptăm ca românii să aleagă de la sejururi exotice la plajă, la circuite de grup sau Share a Trip, până la vacanțe care să îmbine relaxarea la plajă cu descoperirea unor orașe,” declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia

După Black Friday, reprezentanții Eturia se așteptă la o creștere a interesului călătorilor pentru rezervarile online și în contextul campaniei care se va derula în exclusivitate pe emag.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made. Dincolo de cele peste 150 de destinații din portofoliu, experiența Eturia include consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri sau trasee. Mai mult, agenția creează și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri