Omul de afaceri basarabean Nicolae Avram, care detine si clubul Deja-Vu de pe bulevardul Magheru din Bucuresti, a deschis un restaurant in Otopeni, in urma unei investitii de circa 500.000 euro.
"Am amenajat restaurantul prin firma proprie de amenajari interioare, mobila este construita tot de firma mea, estimativ totul se ridica la 500.000 euro. Cladirea si terenul nu imi apartin, sunt inchiriate", a declarat Avram.

Basarabeanul vrea ca din februarie 2011, restarurantul sa fie si sediul Centrului Cultural Vatra Neamului care va fi deschis in parteneriat cu Ambasada Republicii Moldova.

Restaurantul Vatra Neamului are 600 de locuri si este intr-o cladire cu doua etaje, in suprafata totala de 3.000 mp, avand la fiecare etaj cate o bucatarie si un alt stil de amenajare.

Salonul Regal situat la parterul cladirii are 120 de locuri si este decorat cu tablouri din epoca voievodala si regala.

La etajul 1 este salonul de Aur cu o capacitate de 200 de locuri, avand o arhitectura clasica, iar la ultimul etaj este salonul Galerie cu 250 de locuri, fiind o expozitie de arta plastica, cu separeuri in care gasim tablouri ale pictorilor celebri, muzicienilor si personalitatilor marcante romanesti (Sala Nicolae Grigorescu, Sala Brancusi, Sala Muzicii, Sala Romanilor Celebri).

Avram mai detine 4 restaurante Vatra Neamului in Republica Moldova si 3 cluburi Deja-Vu. "Am deschis un club Deja-Vu la Chisinau, unul in Bucuresti in anul 2001, iar la Kiev impreuna cu un prieten", a precizat Avram.

Omul de afaceri are in Chisinau si o firma care asambleaza mobila italiana, numita Cavio. In Romania, exista 4 showroom-uri de mobila Cavio (unul in cladirea cu restaurantul Vatra Neamului), in Republica Moldova inca 4, in Rusia 5, in Ucraina 30.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri