Schimbarea recenta a algoritmului de cautare in Google a dus la o crestere medie a vizibilitatii site-urilor mobile friendly cu 4,7% fata de cele care nu sunt “prietenoase” cu smartphone-urile si tabletele, scrie presa internationala.

Aceasta crestere a avut loc in doar o zi de la modificarea algoritmilor; aceasta isi propune sa depuncteze site-urile care nu sunt mobile ready, in favoarea celor care sunt usor de folosit de pe ecrane de mici dimensiuni.

Wall-Street.ro a avertizat de mai multe ori site-urile de eCommerce, si nu numai, din Romania privind importanta optimizarii platformelor pentru varianta mobile. Din pacate, dupa cum a rezultat din observatiile noastre, prea putine au facut pasi concreti in aceasta directie. Multe dintre ele urmeaza sa fie depunctate, pierzand vanzari si potentiali clienti.

Vezi aici o lista, deloc exhaustiva, cu site-uri majore din .ro care au luat, sau nu, in seama avertizarile Google.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri