Traficul atras de eMag din tari straine depaseste, de fapt, traficul multor altor site-uri de eCommerce din .ro. Astfel, in tabelul de mai jos, puteti vedea numarul de vizite internationale pe site-ul eMag din Romania, in primul trimestru al anului curent. Marea Britanie si Germania au trimis, impreuna, circa 850.000 de vizite pe site.

(trafic atras de eMag din afara Romaniei in T1 - vizite)

Moldova, ocupanta pozitiei a saptea in topul eMag, ocupa locul trei in cazul platformei de anunturi Okazii.ro, conform companiei. Pe primele doua locuri se situeaza Germania si Marea Britanie. „Traficul international din traficul total de pe Okazii.ro este de 6,67%, iar traficul cumulat al Germaniei, Marii Britanii si Moldovei din totalul traficului de pe Okazii.ro este de 2,21%, pentru luna august”, subliniaza oficialii companiei.

Citeste si:
Goana după măști sanitare: Cu cât au crescut vânzările la eMAG
Goana după măști sanitare: Cu...

In cazul Flanco, jucator omnichannel major, lucrurile stau similiare cu eMag. Pe primul loc se situeaza Marea Britanie, urmata de Germania si apoi de SUA.

Per total insa, desi traficul international este important si poate semnala oportunitati pentru jucatori din piata, peste 97% din vizitatori vin din Romania, lucru confirmat si de oficialii Cel.ro.

Magazinul tau din ce tari straine primeste trafic? Ai luat/iei in considerare livrarea in acele regiuni? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Citeste si:
evoMAG investeste 50.000 de euro intr-un sistem Warehouse...
evoMAG investeste 50.000 de...
Sursa foto: Shutterstock: Trafic