Elefant, unul dintre cei mai mari retaileri romani online, se lanseaza oficial pe 5 mai 2016 in Republica Moldova, brandul urmand a fi prezent atat fizic la Chisinau, prin intermediul celui mai nou pick-up point (punct de livrare), cat si online, la adresa www.elefant.md.

Republica Moldova este prima tara in care Elefant isi extinde operatiunile, aproape de aniversarea a 6 ani de la infiintarea sa.

“Incepand de astazi, toti clientii din Republica Moldova vor avea acces la majoritatea produselor care se vand prin elefant.ro in Romania, la preturi la fel de competitive. Extinderea la Chisinau desi pare facila si oarecum la indemana a fost un proces destul de complex pentru ca a presupus construirea si operarea unei filiale intr-o tara care nu face parte din Uniunea Europeana”, spune Dan Vidrascu, CEO al Elefant.

Clientii din Republica Moldova care vor accesa www.elefant.md vor avea preturile afisate in moneda locala, leul moldovenesc, iar livrarea la pick-up point in Chisinau beneficiaza de transport gratuit.

Citeste si:
La pranz cu Ion Sturza: In Romania, antreprenorii reali sunt un...
La pranz cu Ion Sturza: In...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
Dan Vidrascu, Elefant.ro: Preturile agresive, inca foarte importante
Setari Cookie-uri