Magazinul online elefant.ro anunta extinderea operatiunilor sale din Republica Moldova avand obiectivul de a oferi clientilor sai o gama mai larga de produse si acces mai bun la servicii dedicate.

Compania a lansat in urma cu trei ani primul punct de livrare din Chisinau, iar in aprilie 2016 a devenit operational magazinul online elefant.md. Din aceasta luna, punctul de livrare din Chisinau devine showroom, primul de pe teritoriul Republicii Moldova si cel dintai din portofoliul companiei.

In showroom-ul din Chisinau, clientii elefant.md isi vor putea ridica in continuare comenzile plasate online, dar vor putea si sa achizitioneze o parte dintre produsele din oferta magazinului.

“Investim permanent in cresterea calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor, in diversificarea ofertei si ne dorim mereu ca ei sa aiba o experienta tot mai buna atunci cand decid sa achizitioneze de pe Elefant produsele necesare familiei lor”, declara Sergiu Chirca, CEO al Elefant Online SA.

In urma extinderii operatiunilor de la Chisinau, clientii locali vor avea acces la produse comercializate exclusiv in showroom, dar si o experienta imbunatatita la ridicarea comenzilor efectuate online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri