eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, si Kaufland, cel mai mare retailer din Romania, deruleaza in perioada 23 mai - 3 iulie 2016 campania promotionala “Plateste cu Visa si alege-ti oferta".

Fiecare plata cu cardul Visa in magazinele Kaufland, pe www.emag.ro sau prin aplicatia de mobil eMAG, indiferent de valoarea cumparaturilor, este rasplatita cu un voucher de cumparaturi cadou.

Clientii isi vor putea alege una dintre ofertele puse la dispozitie de cei sapte parteneri ai campaniei, descrise pe voucher, care acopera o gama extinsa de produse si servicii de tip imbracaminte (magazinele C&A), divertisment (salile de cinema din reteaua Cinema City), electronice si electrocasnice (magazinele Flanco), restaurant (Pizza Hut si KFC), combustibil (benzinariile MOL) si farma (Sensiblu). Pentru a-si revendica oferta la una dintre cele aproximativ 850 de locatii comerciale ale partenerilor, clientul va trebui sa prezinte voucherul obtinut la Kaufland sau eMAG si sa faca o plata cu cardul Visa.

Citeste si:

Valoarea ofertelor acordate in cadrul campaniei “Plateste cu Visa si alege-ti oferta" cumuleaza pana la 10 milioane lei.

Consumatorii din Romania continua sa-si foloseasca tot mai mult cardurile pentru a plati direct la comercianti, fara comision.

Principalele cinci categorii de comercianti unde se plateste cel mai des cu cardul sunt supermarket-urile, benzinariile, farmaciile, magazinele de imbracaminte si restaurantele, care insumeaza cumulat 70% din totalul platilor cu carduri Visa in Romania.