FAN Courier, Breslo si FashionDays, noi confirmari la ecomTEAM 2018

Lista speaker-ilor VIP continua la ecomTEAM 2018, eveniment de marca pentru industria eCommerce. Alaturi de Vtex, Google sau reprezentanti ai EMOTA, evenimentului se alatura C levels ale unor companii precum FAN Courier, Breslo sau FashionDays. Profita acum de reducerea early bird de 30%!

Toate cele trei brand-uri numite mai sus sunt lideri de piata pe segmentul lor – curierat, platforme dedicate pentru hand-made si respectiv fashion online. Toate business-urile vor veni la ecomTEAM.ro 2018 Brasov, team building-ul eCommerce-ului romanesc, cu C-level speakers.

Astfel, din partea FAN Courier va veni la eveniment Adrian Mihai, managing partner, de la FashionDays vei putea discuta cu Robert Berza, CEO al companiei in timp ce din partea Breslo, proaspat numit CEO dupa o cariera in corporatii, va veni Andrei Dumitrascu.

Ei se alatura unor speakeri de renume international de la Google, Vtex, Canopy, Omniconvert, Vola.ro, RTB House sau ARMO.

Citeste si:
Premieră: Poți cumpăra energie și gaz prin intermediul aplicației...
Premieră: Poți cumpăra...

Evenimentul ecomTEAM, ajuns la a 8-a editie, va avea loc pe 28-29 martie, la Brasov. Inscrie-te acum si profita de workshop-urile “hands on”, dar si de posibilitatea de a discuta fata in fata cu manageri si antreprenori de renume. Anul acesta vom pune accent si pe partea legislativa care, in eCommerce, incepe sa devina din ce in ce mai importanta si, pe alocuri, dificil de inteles. In acest sens, experti ai EMOTA vor fi prezenti in cadrul evenimentului, fiind gata sa ofere consultanta oricui este interesat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri