Lista speaker-ilor VIP continua la ecomTEAM 2018, eveniment de marca pentru industria eCommerce. Alaturi de Vtex, Google sau reprezentanti ai EMOTA, evenimentului se alatura C levels ale unor companii precum FAN Courier, Breslo sau FashionDays. Profita acum de reducerea early bird de 30%!

Toate cele trei brand-uri numite mai sus sunt lideri de piata pe segmentul lor – curierat, platforme dedicate pentru hand-made si respectiv fashion online. Toate business-urile vor veni la ecomTEAM.ro 2018 Brasov, team building-ul eCommerce-ului romanesc, cu C-level speakers.

Astfel, din partea FAN Courier va veni la eveniment Adrian Mihai, managing partner, de la FashionDays vei putea discuta cu Robert Berza, CEO al companiei in timp ce din partea Breslo, proaspat numit CEO dupa o cariera in corporatii, va veni Andrei Dumitrascu.

Ei se alatura unor speakeri de renume international de la Google, Vtex, Canopy, Omniconvert, Vola.ro, RTB House sau ARMO.

Evenimentul ecomTEAM, ajuns la a 8-a editie, va avea loc pe 28-29 martie, la Brasov. Inscrie-te acum si profita de workshop-urile “hands on”, dar si de posibilitatea de a discuta fata in fata cu manageri si antreprenori de renume. Anul acesta vom pune accent si pe partea legislativa care, in eCommerce, incepe sa devina din ce in ce mai importanta si, pe alocuri, dificil de inteles. In acest sens, experti ai EMOTA vor fi prezenti in cadrul evenimentului, fiind gata sa ofere consultanta oricui este interesat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri