ecomTEAM 2019, team building-ul eCommerce-ului romanesc, va avea loc anul acesta pe 27 si 28 martie la Hotel Ramada, Brasov. Pentru prima oara, speaker-ul international Mark Rhodes, cu peste 1.000 de referinte pozitive, autor de carti, antreprenor de succes si coach pentru companii gigant precum KLM UK, HSBC, RBS sau The Wimbledon Club va fi prezent in Romania, in cadrul evenimentului ecomTEAM.

Mark Rhodes, care a intrat in eCommerce inca de la inceputul anilor 2000, vanzandu-si compania catre o corporatie gigant din Silicon Valley, va oferi un key speech de exceptie despre cum sa iti cresti vanzarile si sa atragi clienti noi, dar si perspective "hands on" despre ceea ce urmeaza in eCommerce-ul si economia mondiala. Vei avea ocazia unica de a pune intrebari unuia dintre cei mai titrati speakeri ai momentului.



In cele doua zile, participantii vor putea interactiona cu speakeri de top din Romania si de pe plan international, participa la workshop-uri hands on si, nu in ultimul rand, vor lua parte la sesiuni de networking extraordinare.

Pana la data de 4 februarie profita de oferta early bird, cu 30% discount atat la conferinta, cat si la workshop-urile din 28 martie. Nu rata oferta, cumpara acum biletul tau la ecomTEAM 2019.

ecomTEAM a reunit, an de an, cei mai buni si in voga speakeri din industrie, aducand in premiera in Romania oficiali ai unor companii precum eBAY, Shopify, Magento, dar si oficiali ai Comisiei Europene, ai Google, eMAG.ro sau procesatori de plati precum PayU.

Anul acesta, evenimentul va beneficia de o locatie de cinci stele, Ramada Hotel.

Inscrie-te acum pentru a nu rata a noua editie a evenimentului ecomTEAM 2019!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri