eMAG lanseaza, in premiera europeana, Instant Money Back, primul serviciu de transfer instant al banilor prin care clientii care efectueaza plati online cu un card salvat primesc in maximum 30 de minute de la solutionarea comenzii contravaloarea produselor returnate. Pentru a beneficia de Instant Money Back, clientii pot utiliza cardurile deja salvate in contul eMAG sau pot salva cardul la finalizarea comenzii.

Instant Money Back foloseste tehnologia Moneysend dezvoltata impreuna cu MasterCard pentru a facilita transferul rapid de bani intre cardurile de credit sau debit Mastercard sau Maestro si tehnologia Visa Direct dezvoltata de Visa pentru a permite transferul rapid de bani pe cardurile Visa debit si Visa Electron. Serviciile sunt furnizate prin intermediul procesatorului de plati online PayU, lider pe piata din Romania, si a bancii certificate pentru acest tip de tranzactii, Alpha Bank Romania. Serviciul va fi disponibil tuturor clientilor care achita comenzile online cu ajutorul unui card salvat in contul eMAG. Cardurile eligibile trebuie sa fie emise de institutii financiare din Romania.

„Credem ca introducerea acestui nou serviciu va oferi mai mult confort si incredere clientilor eMAG care folosesc optiunea de plata online prin intermediul cardului salvat. Instant Money Back este o modalitate prin care dorim sa rasplatim increderea celor peste 700.000 de clienti cu cardul salvat in cont, care de acum pot avea banii inapoi pe card in cateva minute de la solutionarea returului produselor si ii vor putea reutiliza imediat”, a spus Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG.

„Nu mai este o noutate faptul ca siguranta, increderea si confortul consumatorilor reprezinta pilonul central in jurul caruia graviteaza intreaga activitate a Mastercard. De aceea, impreuna cu eMAG, am identificat nevoia consumatorilor de a primi rapid contravaloarea produselor returnate si ne-am dorit sa raspundem acestei necesitati cu un serviciu care le poate usura considerabil vietile. Astfel am dezvoltat Instant Money Back care are la baza tehnologia Moneysend si care, totodata, va oferi un beneficiu suplimentar clientilor eMAG care vor plati online cu cardul Mastercard”, a spus Roxana Petre, Business Development Manager Mastercard Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri