Platforma online de food delivery EuCeMananc anunta cooptarea eMAG, liderul ecommerce in regiune, in actionariatul companiei, cu scopul de a accelera dezvoltarea business-ului prin cresterea numarului de restaurante aflate pe platforma si astfel a varietatii de mancare care ajunge la clientii sai.

In urma tranzactiei prin care eMAG va detine 54% din actiuni, EuCeMananc va deveni o oportunitate de dezvoltare atat pentru restaurantele mari, cat si pentru cele mici. De asemenea, clientii platformei EuCeMananc vor putea beneficia de servicii de livrare mai rapida, bazate pe tehnologia dezvoltata de eMAG si de o experienta imbunatatita de navigare si cumparare.

Platforma EuCeMananc este un business autohton, lansat in 2014, la Timisoara, iar acum este prezenta in 18 orase din tara, avand in plan dezvoltarea la nivel national si, ulterior, pe alte piete. Antreprenorii care au fondat compania si care vor conduce dezvoltarea sunt Alin Serban, CEO, Mihai Brenda, COO si Laurentiu Duta, CTO, creatorul platformei.

“Investitia cea mai importanta a fost timpul nostru. Dintr-o pasiune pentru ceea ce faceam, multa munca si timp investit intr-un proiect, am ajuns sa avem un business care, in momentul de fata, este lider pe piata din Timisoara si in vestul tarii. Ne bucura acest parteneriat strategic care ne va ajuta sa crestem business-ul intr-un ritm mai accelerat si sa ne urmam planurile incepute in urma cu multi ani. Este o piata foarte competitiva, dar acest lucru este benefic pentru utilizatorii de platforme de food delivery din Romania. Prin investitia eMAG obtinem si o recunoastere a muncii echipei si partenerilor EuCeMananc de pana acum”, a spus Alin Serban, CEO EuCeMananc.

“Combinand entuziasmul si experienta antreprenorilor care conduc EuCeMananc cu suportul pe care-l poate oferi eMAG, cred ca putem dezvolta servicii foarte bune pentru clienti: numar mare de restaurante, proces foarte simplu de comanda, livrare rapida. Aceasta modalitate de comanda se va dezvolta foarte mult, din ce in ce mai multi clienti prefera sa comande mancare online, iar noi vrem sa ajutam EuCeMananc sa devina lider calitativ pe acest segment”, a spus Iulian Stanciu (FOTO), CEO eMAG.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atat prin aplicatiile Android si iOS cat si online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reuneste in prezent ofertele a peste 600 de restaurante din 18 orase precum Bucuresti, Timisoara, Oradea, Arad, Brasov si Iasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri