Daca esti pasionat de gadgeturi, dar nu neaparat un smartphone iti face cu ochiul in oferta eMAG de Back Friday 2019, iti propunem sa cumperi ceasuri smart.

Primim zeci de mailuri, de notificari pe Facebook, pe mess sau WhatsApp, dar sunt momente in care chiar nu avem cum (sau poate nu vrem neaparat) sa punem mana pe telefon imediat. Asa ca uite niste ceasuri smart care-ti elibereaza mainile de telefon.

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch

Caracteristicile unui smartwatch si sentimentul natural al unui ceas analog intr-un singur pachet. Galaxy Watch te conecteaza la lumea din jurul tau. Fiind un ceas cu functie Always On nu este nevoie sa apesi pe un buton sau sa intorci cadranul pentru a vedea ora. Poti sa-ti gestionezi usor aplelurile, muzica, ai propriul tau antrenor la incheietura si iti monitorizezi ritmul cardiac sau caloriile. Îl gasesti la reducere pe eMAG in oferta de Black Friday 2019.

Apple Watch 3

Pe langa toate celelalte functii pe care le regasesti si pe smartwatch-uri de la alte branduri, Apple Watch 3 are incorporat un altimetru, este adecvat pentru inot, are o aplicatie imbunatatita care-ti masoara ritmul cardiac. Poti sa-l cumperi la reducere de Black Friday 2019 la eMAG de aici.

Ceas smartwatch Huawei Watch GT

Este prima generatie din portofoliul WATCH GT, este lansat anul trecut, dar inca de la inceput a fost unul care oferea o durata de viata a bateriei extinsa, rar intalnita la alte smartwatch-uri (rezista 2 saptamani fara sa necesite incarcare). Alte puncte forte: thnologia Huawei Truseen 3.0 poate monitoriza ritmul cardiac pentru o zi intreaga (24 de ore) in timp real, oferind feedback detaliat privind sanatatea. Totodata, Huawei Trusleep 2.0 ajuta utilizatorii sa identifice sase probleme legate de somn si le ofera sfaturi personalizate pentru cresterea calitatii acestuia. Daca te-am convins ca este o investitie care merita, il gasesti de cumparat in oferta de Black Friday la eMAG aici.

Ceas smartwatch GPS copii si adulti MoreFIT

Fie ca te simti mai jucaus, sau vrei sa-i cumperi copilului tau, acest smartwatch e potrivit pentru toata familia. Are un design clasic, curat si simplu, foarte asemanator cu cel al unui ceas obisnuit, asa ca, daca-l iei pentru cel mic, la scoala va trece neobsevat. Ecranul este rezistent, iar camera foto (da, este echipat si cu asa ceva) este asezata in partea de jos fiind ferita de posibile lovituri si este destul de puternica pentru a face fotografii clare. Este important sa stiti ca puteti actiona camera din aplicatie pentru a face fotografii de la distanta. În cazul in care vi se pare o achizitie buna, il gasiti la oferta de Black Friday la eMAG aici.

Ceas smartwatch Garmin Forerunner 45S, Iris

Smartwatch-ul Garmin Forerunner 45S Iris este unul usor de utilizat, util pentru activitati sportive, si nu numai, care monitorizeaza pulsul de la incheietura mainii. Dispune de GPS pentru a monitoriza ritmul, distanta, intervalele. Pe el primesti si notificari pentru mesaje si apeluri. În plus, o functie extrem de interesanta este aceea de siguranta si monitorizare care include detectarea incidentelor si asistenta, fiind trimise mesaje cu locatia voastra in timp real pentru contactele de urgenta. Îl poti cumpara de Black Friday la eMAG de aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri