eMAG a lansat un nou program numit eMAG Executive Development, desfășurat de către Yale School of Management, una dintre cele mai prestigioase universități din SUA, la care vor avea acces 50 de manageri din companie.

Este vorba despre un program care se va desfășura în lunile august și septembrie prin sesiuni online, la finalul căruia absolvenții vor dobândi cunoștințe solide de analiză a deciziilor, strategie și finance. În cursa pentru un loc din cele 50 puse la dispoziție de eMAG se pot înscrie managerii din cadrul companiei, iar în urma unui proces amplu vor fi selectați cei mai potriviți”, se arată în comunicatul de presă transmis de către companie.

Citește și eMAG deschide primul showroom din afara României, unde vrea să ajungă la vânzări de un miliard de euro în 5 ani

Compania precizează că acest proiect reprezintă o continuare a investițiilor pe care le face în angajați, investiții ce se vor ridica anul acesta la peste 3 milioane de lei. Pe 26 iunie, eMAG a lansat Leadership Habits, un program integral online, care se va derula timp de un an. Programul urmărește dezvoltarea celor mai importante obiceiuri de People Management și este construit sub forma unui mix de inițiative livrate intern și extern, în care sunt implicați cei mai buni experți din piață în domenii precum dinamica echipelor, managementul schimbării, neuroștiință, comunicare și motivație.

Citește și eMAG lansează Genius, un serviciu premium cu livrare rapidă și gratuită la sute de mii de produse, la prețul de 8,25 lei pe lună

„Programul de la Yale ne oferă un cadru de învățare adaptat nevoilor de dezvoltare ale managerilor seniori din eMAG, printr-un mix de conținut din zona financiară, de strategie și de analiză a deciziilor. Luând în calcul direcțiile de dezvoltare ale business-ului nostru și accentul constant pe inovație, programul de la Yale îi sprijină pe liderii din eMAG să se adapteze trendurilor internaționale și să aplice local strategiile necesare creșterii și performanței”, a declarat Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG.

Aflat deja la cea de-a treia ediție, Future 25 este un alt program intern dedicat tinerilor cu potențial de dezvoltare din eMAG. În această vară vor fi selectați cei mai promițători 25 de tineri care vor fi implicați într-un program de doi ani în care își dezvoltă competențele necesare pentru a deveni cei mai buni experți și lideri din eMAG. Cei 25 vor trece atât printr-o selecție de cursuri la Maastricht School of Management Romania, precum și printr-o selecție de inițiative interne menite să îi ajute să își dezvolte competențele de finanțe, strategie, analiză de business și inovație.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri